apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jon Leighton <leigh...@cis.udel.edu>
Subject Re: how to build APR with VS 2010
Date Thu, 06 Oct 2011 18:22:40 GMT
On 10/6/11 10:18 AM, Peter Odding wrote:
> I think the make files are just broken. Here's how I build APR and 
> APR-Util on Windows XP using the Windows Platform SDK:
>
> https://github.com/xolox/lua-apr/blob/master/etc/win32-bootstrap/make.cmd
>
> See specifically the following lines (executed BEFORE building anything):
>
>   :: I haven't a clue why this is needed, but it certainly helps :-)
>   TYPE apr\include\apr.hw > apr\apr.h
>   TYPE apr\include\apr.hw > apr\include\apr.h

Thanks Peter -  I copied apr.hw to apr.h as suggested above, and the 
build process made progress, but didn't quite complete.  Here's where it 
failed:

.
.
.
         cl.exe /nologo /MDd /W3 /Zi /Od /I "./include" /I 
"./include/arch" /I ".
/include/arch/win32" /I "./include/arch/unix" /D "_DEBUG" /D 
"APR_DECLARE_EXPORT
" /D "WIN32" /D "WINNT" /D "_WINDOWS" /Fo".\Debug\\" 
/Fd".\Debug\libapr_src" /FD
  /EHsc /c .\user\win32\userinfo.c
userinfo.c
         rc.exe /l 0x409 /fo".\Debug\libapr.res" /i "./include" /d 
"_DEBUG" /d "A
PR_VERSION_ONLY" .\libapr.rc
Microsoft (R) Windows (R) Resource Compiler Version 6.1.7600.16385
Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.

         link.exe @C:\Users\jon\AppData\Local\Temp\nmCA1.tmp
    Creating library .\Debug\libapr-1.lib and object .\Debug\libapr-1.exp
         if exist .\Debug\libapr-1.dll.manifest mt.exe -manifest 
.\Debug\libapr-1
.dll.manifest -outputresource:.\Debug\libapr-1.dll;2
         echo Helper for Post-build step > ".\Debug\postbld.dep"
         cd build
         "c:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 
10.0\VC\BIN\nmake.exe" -
nologo -f apr_app.mak    CFG="apr_app - Win32 Debug" RECURSE=0
NMAKE : fatal error U1052: file 'apr_app.mak' not found
Stop.
NMAKE : fatal error U1077: '"c:\Program Files (x86)\Microsoft Visual 
Studio 10.0
\VC\BIN\nmake.exe"' : return code '0x2'
Stop.

c:\Users\jon\Desktop\apr-dist\apr-util>il

I can't find an apr_app.mak file anywhere, and I'm guessing it shouldn't 
be looking for one.  In any case, I haven't been able to get past this 
error, and any help would be appreciated.

Mime
View raw message