apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Philip Prindeville <philipp_s...@redfish-solutions.com>
Subject Re: Autoconf changes
Date Mon, 05 Jul 2010 06:34:28 GMT
Found the issue.  Apparently build/aprenv.py needed to be modified.

Since autoconf doesn't normally rely on Python, this caught me a little 
off guard.

In any case, I've updated the patch, and built it on Openbsd, Fedora, 
Solaris.

https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42848

Can someone please review this?

Thanks.


On 7/4/10 9:44 PM, Philip Prindeville wrote:
> I've made the following changes, but for whatever reason 
> APR_HAVE_NETINET_IN_H isn't getting set.
>
> % grep -i systm * */*
> config.log:ac_cv_header_netinet_in_systm_h=yes
> config.log:netinet_insystmh=''
> config.log:#define HAVE_NETINET_IN_SYSTM_H 1
> config.status:S["netinet_insystmh"]=""
> config.status:D["HAVE_NETINET_IN_SYSTM_H"]=" 1"
> configure:netinet_insystmh
> configure:    netinet/in_systm.h    \
> configure:    netinet/in_systm.h    \
> configure:#ifdef HAVE_NETINET_IN_SYSTM_H
> configure:#include<netinet/in_systm.h>
> ...
> include/apr.h:#define APR_HAVE_NETINET_IN_SYSTM_H
> ...
> %
>
>
> These are the generated files.  The modified repo files are below in 
> the diffs.
>
> What did I miss here?
>
> Not the last line has no right-hand side for the definition.
>
> Why does netinet_insystmh not get set to 1?
>
> Thanks.
>
> -Philip
>


Mime
View raw message