Apologies for continuous spamming...

Disregard my previous statement about the apr.hw file. It actually does exist in the tarball, I had overlooked it. APR, APRICONV, and APRUTIL all seem to build just fine on Windows right out of the box! However, my concern with the libraries being placed in "Release" instead of "LibR" still seems valid. I try to build other libraries that depend on APR and they are expecting the libraries that APR generates to be located in "apr/Release/apr-1.lib"

---------
Robert Dailey


On Sat, Aug 8, 2009 at 1:39 PM, Robert Dailey <rcdailey@gmail.com> wrote:
It also seems like aprutil.mak is looking for 'include/apr.hw' in APR, however no such file exists in the tarball. If I rename the 'apr.h' that exists in there to 'apr.hw' it works. Also, the LIB files generated are not placed in 'apr-util/Release' as expected, they remain in LibR.

---------
Robert Dailey



On Sat, Aug 8, 2009 at 1:32 PM, Robert Dailey <rcdailey@gmail.com> wrote:
Hey William,

I just downloaded APR util 1.3.9 and APR 1.3.8 and I am still unable to build on Windows. Below is the output I'm getting. Are there certain steps I need to follow once I download the tarballs? Files I have to rename? etc?

E:\IT\personal\haresvn\temp\apr-util>nmake -f libaprutil.mak

Microsoft (R) Program Maintenance Utility Version 9.00.30729.01
Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.

No configuration specified. Defaulting to libaprutil - Win32 Release.
        cd ".\xml\expat\lib"
        "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\BIN\nmake.exe" /                   /F ".\xml.mak" CFG="xm
l - Win32 Release"

Microsoft (R) Program Maintenance Utility Version 9.00.30729.01
Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.

        if not exist ".\LibR/" mkdir ".\LibR"
        tempfile.bat
        tempfile.bat
        cl.exe @C:\Users\Robert\AppData\Local\Temp\nm9A38.tmp
xmlparse.c
xmlrole.c
xmltok.c
Generating Code...
        link.exe -lib @C:\Users\Robert\AppData\Local\Temp\nm9D56.tmp
        cd "..\..\.."
        cd ".\..\apr-iconv\ces"
        NMAKE /nologo /f Makefile.win BUILD_MODE="Win32 Release" BIND_MODE=shared
cesiconv.c
_tbl_simple.c
LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file '..\..\apr\Release\libapr-1.lib'
NMAKE : fatal error U1077: '"C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\BIN\link.EXE"' : return code '0x49d'
Stop.
NMAKE : fatal error U1077: '"C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\BIN\NMAKE.EXE"' : return code '0x2'
Stop.

---------
Robert Dailey



On Tue, Jul 21, 2009 at 12:26 PM, Robert Dailey <rcdailey@gmail.com> wrote:
That's understandable. I was just checking in.

I'm sure you'll let me know when you've gotten around to it.

Thanks for the update and keep up the great work!

---------
Robert Dailey



On Tue, Jul 21, 2009 at 11:45 AM, William A. Rowe, Jr. <wrowe@rowe-clan.net> wrote:
Hi Robert - sadly I was laid up in mod_fcgid and mod_ftp, but with
the pending release now of apr 1.3.7, I have to be in that code
today.

Bill

Robert Dailey wrote:
> William,
>
> How did your testing go on Saturday?
>
> ---------
> Robert Dailey
>
>
> On Sat, Jul 18, 2009 at 2:23 AM, William A. Rowe, Jr.
> <wrowe@rowe-clan.net <mailto:wrowe@rowe-clan.net>> wrote:
>
>     Hey Robert - something is really wrong.
>
>     Let me experiment on Saturday.
>
>     Bill
>
>