apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Dailey <rcdai...@gmail.com>
Subject Re: Problem building using nmake on Windows
Date Sat, 08 Aug 2009 18:39:01 GMT
It also seems like aprutil.mak is looking for 'include/apr.hw' in APR,
however no such file exists in the tarball. If I rename the 'apr.h' that
exists in there to 'apr.hw' it works. Also, the LIB files generated are not
placed in 'apr-util/Release' as expected, they remain in LibR.

---------
Robert Dailey


On Sat, Aug 8, 2009 at 1:32 PM, Robert Dailey <rcdailey@gmail.com> wrote:

> Hey William,
> I just downloaded APR util 1.3.9 and APR 1.3.8 and I am still unable to
> build on Windows. Below is the output I'm getting. Are there certain steps I
> need to follow once I download the tarballs? Files I have to rename? etc?
>
> E:\IT\personal\haresvn\temp\apr-util>nmake -f libaprutil.mak
>
> Microsoft (R) Program Maintenance Utility Version 9.00.30729.01
> Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.
>
> No configuration specified. Defaulting to libaprutil - Win32 Release.
>         cd ".\xml\expat\lib"
>         "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio
> 9.0\VC\BIN\nmake.exe" /                   /F ".\xml.mak" CFG="xm
> l - Win32 Release"
>
> Microsoft (R) Program Maintenance Utility Version 9.00.30729.01
> Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.
>
>         if not exist ".\LibR/" mkdir ".\LibR"
>         tempfile.bat
>         tempfile.bat
>         cl.exe @C:\Users\Robert\AppData\Local\Temp\nm9A38.tmp
> xmlparse.c
> xmlrole.c
> xmltok.c
> Generating Code...
>         link.exe -lib @C:\Users\Robert\AppData\Local\Temp\nm9D56.tmp
>         cd "..\..\.."
>         cd ".\..\apr-iconv\ces"
>         NMAKE /nologo /f Makefile.win BUILD_MODE="Win32 Release"
> BIND_MODE=shared
> cesiconv.c
> _tbl_simple.c
> LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file
> '..\..\apr\Release\libapr-1.lib'
> NMAKE : fatal error U1077: '"C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio
> 9.0\VC\BIN\link.EXE"' : return code '0x49d'
> Stop.
> NMAKE : fatal error U1077: '"C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio
> 9.0\VC\BIN\NMAKE.EXE"' : return code '0x2'
> Stop.
>
> ---------
> Robert Dailey
>
>
>
> On Tue, Jul 21, 2009 at 12:26 PM, Robert Dailey <rcdailey@gmail.com>wrote:
>
>> That's understandable. I was just checking in.
>> I'm sure you'll let me know when you've gotten around to it.
>>
>> Thanks for the update and keep up the great work!
>>
>> ---------
>> Robert Dailey
>>
>>
>>
>> On Tue, Jul 21, 2009 at 11:45 AM, William A. Rowe, Jr. <
>> wrowe@rowe-clan.net> wrote:
>>
>>> Hi Robert - sadly I was laid up in mod_fcgid and mod_ftp, but with
>>> the pending release now of apr 1.3.7, I have to be in that code
>>> today.
>>>
>>> Bill
>>>
>>> Robert Dailey wrote:
>>> > William,
>>> >
>>> > How did your testing go on Saturday?
>>> >
>>> > ---------
>>> > Robert Dailey
>>> >
>>> >
>>> > On Sat, Jul 18, 2009 at 2:23 AM, William A. Rowe, Jr.
>>> > <wrowe@rowe-clan.net <mailto:wrowe@rowe-clan.net>> wrote:
>>> >
>>> >     Hey Robert - something is really wrong.
>>> >
>>> >     Let me experiment on Saturday.
>>> >
>>> >     Bill
>>> >
>>> >
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message