apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Dailey <rcdai...@gmail.com>
Subject Re: Problem building using nmake on Windows
Date Wed, 24 Jun 2009 18:39:49 GMT
Never mind, I wrote some CMake scripts for APR, APR-UTIL, and APR-ICONV.

On Mon, Jun 22, 2009 at 9:57 PM, Robert Dailey <rcdailey@gmail.com> wrote:

> Hi,
> Currently I have the following versions:
>
> apr: 0.9.18
> apr-iconv: 0.9.7
> apr-util: 0.9.17
>
> I've renamed all of them to their respective names in the same directory as
> the build instructions require.
>
> I go to the apr-util directory and execute:
>
> nmake /f aprutil.mak
>
> It looks like things build normally until I see this (Note that this is
> just a snippet from the very bottom of all the output, there is far more
> above but I have left it out):
>
>         if not exist ".\Debug/" mkdir ".\Debug"
>         cl.exe @C:\Users\VOID~1.POI\AppData\Local\Temp\nm46D1.tmp
> gen_uri_delims.c
>         link.exe @C:\Users\VOID~1.POI\AppData\Local\Temp\nm46F1.tmp
>         cd ".."
>         cd ".\..\apr"
>         "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio
> 9.0\VC\BIN\nmake.exe" /
>                   /F .\apr.mak CFG="apr - Win32 Debug"
>
> Microsoft (R) Program Maintenance Utility Version 9.00.30729.01
> Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.
>
>         cd "..\apr-util"
>         if not exist ".\LibD/" mkdir ".\LibD"
>         tempfile.bat
>         tempfile.bat
>         tempfile.bat
>         tempfile.bat
>         tempfile.bat
>         tempfile.bat
> NMAKE : fatal error U1073: don't know how to make '"apr.h"'
> Stop.
>
> Notice the error at the bottom of the snippet above. Why is this happening?
>

Mime
View raw message