apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Querna <c...@force-elite.com>
Subject Re: building apr-util with mingw
Date Wed, 13 Dec 2006 18:01:44 GMT
Bob Rossi wrote:
> On Wed, Dec 13, 2006 at 09:20:43AM -0800, Paul Querna wrote:
>> Bob Rossi wrote:
>>> On Wed, Dec 13, 2006 at 10:41:24AM -0500, Bob Rossi wrote:
>>>> On Wed, Dec 13, 2006 at 10:05:16AM -0500, Bob Rossi wrote:
>>>>> Hi,
>>>>> I'm trying to build apr-util with mingw so that I can attempt to build
>>>>> log4cxx there.
>>>>> Attached is the output of ./configure, which fails.
>>>>> Has anyone built apr-util with mingw? I'm using svn trunk.
>>>> So, here is the line that failed to configure it:
>>>> ./configure --prefix=/home/bobbybrasko/log4cxx/apr-util/src/prefixdir
>>>> --with-apr=/home/bobbybrasko/vigilant/apr/apr-1.3.0-cvs/bin/apr-1-config
>>>> However, this line allowed the configure to work.
>>>> ./configure --prefix=/home/bobbybrasko/log4cxx/apr-util/src/prefixdir
>>>> --with-apr=/home/bobbybrasko/vigilant/apr/apr-1.3.0-cvs/bin/apr-1-config
>>>> --bindir=/home/bobbybrasko/log4cxx/apr-util/src/prefixdir/bin
>>>> --libdir=/home/bobbybrasko/log4cxx/apr-util/src/prefixdir/lib
>>>> I don't think I should have to specify the bindir and libdir since I 
>>>> specified the --prefix. Is this a bug in the autotools build system?
>>> Here is the output of make. Could someone please explaing the warnings
>>> about static libraries for expat? Is there a work around?
>> I think you need to use jlibtool.  I never got it working on mingw, 
>> without passing --enable-experimental-libtool to ./configure.
> OK, what does this option do? A quick look at the libtool and autoconf
> manuals have no info on it. Do you know where I can find documentation
> on this option?

It uses jlibtool, Justin's replacement for libtool.

The source code for it is here:

Its faster, and doesn't suck :)


View raw message