apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Garrett Rooney <roo...@electricjellyfish.net>
Subject Re: New apr_stat/apr_dir_read behavior
Date Sat, 21 Jan 2006 01:03:55 GMT
On 1/20/06, Andreas Magnusson <andreas.ch.magnusson@home.se> wrote:
> Garrett Rooney wrote:
> > On 1/20/06, Andreas Magnusson <andreas.ch.magnusson@home.se> wrote:
> >
> > Well, what I was getting at is that since you can reproduce the
> > problem locally, it would be considerably easier for you to find the
> > change that fixed the problem in the more recent branch (svn log and
> > svn blame should be enough to tell you what revision it was introduced
> > in), and given that, it should be pretty simple for you to apply that
> > change to the 0.9.x source tree and see if it fixes your problem.  If
> > it does, the more experienced developers would have a much easier time
> > reviewing the change and potentially committing it to that branch.
> >
> > -garrett
> >
>
> So true,
> in revision 65343, mturk committed the fix I have tried locally. I have
> not run the tests, but by merging that commit to a checkout of 0.9.7
> makes my little test work the same way as 1.2.2 does. Is this
> information enough, or do you want a patch also? Or more info, tests?
> I'm more than happy to help.

That's enough information, I'll try to take a look at this closer this
weekend once I've got a windows machine in front of me to build on.

-garrett

Mime
View raw message