apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Justin Erenkrantz <jus...@erenkrantz.com>
Subject Re: 1.0.0.rc2 tarballs now ready...
Date Thu, 01 Jul 2004 15:24:18 GMT
On Wed, Jun 30, 2004 at 05:00:52PM +0100, David Reid wrote:
> So, I fixed the incorrect tag and rerolled. The revised tarballs (correctly
> named to keep Joe happy this time) are being uploaded into the usual place,
> http://www.apache.org/~dreid/ as I write this.

I'm getting a segfault in testsockets on Solaris 9/Intel.  No time to further
debug.  Is anyone else seeing this?  Best I can tell is that an earlier
test is failing and it's passing a NULL parameter on.

Here's the backtrace:

(dbx 1) run testsockets
Running: testall testsockets 
(process id 12674)
testsockets         : \signal SEGV (no mapping at the fault address) in
apr_socket_bind at line 131 in file "sockets.c"
  131                (struct sockaddr *)&sa->sa, sa->salen) == -1) {
(dbx 2) where
current thread: t@1
=>[1] apr_socket_bind(sock = 0x80fe478, sa = (nil)), line 131 in "sockets.c"
  [2] sendto_receivefrom(tc = 0x8100d30, data = (nil)), line 141 in
"testsockets.c"
  [3] abts_run_test(ts = 0x8100ca0, f = 0x805fac0 =
&`testall`testsockets.c`sendto_receivefrom(abts_case *tc, void *data), value =
(nil)), line 171 in "abts.c"
  [4] testsockets(suite = 0x8100ca0), line 201 in "testsockets.c"
  [5] main(argc = 2, argv = 0x8046954), line 409 in "abts.c"

HTH.  -- justin

Mime
View raw message