apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <...@rkbloom.net>
Subject Re: [PATCH] Re: apr_proc_mutex is broken
Date Wed, 20 Nov 2002 00:37:11 GMT

On Tue, 19 Nov 2002 rbb@rkbloom.net wrote:

> On Tue, 19 Nov 2002, Justin Erenkrantz wrote:
>
> > --On Tuesday, November 19, 2002 8:39 AM -0500 Jeff Trawick
> > <trawick@attglobal.net> wrote:
> >
> > > I contemplated relatively-complex exit sequences so that children
> > > didn't exit until the test was over, but life is short, and these
> > > test programs should be short too.
> >
> > Okay, here are the problems that we identified yesterday.
> > Unfortunately, we didn't have time to indicate to the list what our
> > resolution is.  Hence, you guys are somewhat out of the loop and I
> > think are going off in the wrong direction here.

BTW, it is absolutely impossible for us to be "out of the loop" in this
instance.  Yes, it is great that there is a conference and that you guys
are getting face-time.  That doesn't mean that it is valid to decide what
the correct solution is without bringing it to the list.  If you think
that we are going in the wrong direction, then please tell us WHY we are
going the wrong direction.  I personally read this paragraph and basically
started reading the rest of the message with the intent of proving you
wrong.

The reality is that your solution isn't that far away from my solution.
But, mine came with a very exacting explanation of what the test was doing
wrong.  If you would please explain your logic, we can have a technical
discussion about the bug now.

Ryan


Mime
View raw message