apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@jaguNET.com>
Subject Re: Latest CVS on Solaris 8 - configure's cache-file problems
Date Wed, 06 Mar 2002 21:08:14 GMT
Yep... Looks like it's no problem with 2.52. 

Anyone have hearburn if I adjust buildcheck.sh to make 2.52 the
new requirement?

Jim Jagielski wrote:
> 
> I'll adjust PATH and see if that's the dependency... It's not libtool
> dependent AFAIK (I tried 1.4.2 and 1.3.5).
> 
> Justin Erenkrantz wrote:
> > 
> > On Wed, Mar 06, 2002 at 03:51:19PM -0500, Jim Jagielski wrote:
> > > Anyone else seeing problems getting ./configure to work at all
> > > with autoconf's cache-file under Solaris? Unless I specify the cache-file,
> > > configure will die. That is:
> > 
> > No problems here.  But, I'm using autoconf 2.52.  -- justin
> > 
> 
> 
> -- 
> ===========================================================================
>    Jim Jagielski   [|]   jim@jaguNET.com   [|]   http://www.jaguNET.com/
>       "A society that will trade a little liberty for a little order
>              will lose both and deserve neither" - T.Jefferson
> 


-- 
===========================================================================
   Jim Jagielski   [|]   jim@jaguNET.com   [|]   http://www.jaguNET.com/
      "A society that will trade a little liberty for a little order
             will lose both and deserve neither" - T.Jefferson

Mime
View raw message