apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kevin Pilch-Bisson <ke...@pilch-bisson.net>
Subject Re: cvs commit: apr Makefile.in
Date Tue, 11 Dec 2001 19:26:07 GMT
On Tue, Dec 11, 2001 at 11:19:17AM -0800, Justin Erenkrantz wrote:
> On Tue, Dec 11, 2001 at 01:59:23PM -0500, Jeff Trawick wrote:
> > uhh, I trust it was by accident that you committed code without prior
> > discussion that used a feature that doesn't work on libtool < 1.4.? on
> > any platform ;)
> 
> The docs for libtool suggested this trick should work for all 
> platforms.
> 
> http://sources.redhat.com/autobook/autobook/autobook_77.html
> 
> There was no mention of it not working on AIX.  =)  But, given all
> of the DSO problems, I'm not surprised.
> 
> > The system refuses to load httpd because it doesn't know how to find
> > libaprutil.  I would guess that the library search path that libtool
> > records in the executable file is somehow hosed, but I have not had a
> > chance to look into it.
> 
> Are the libraries installed?  I know that libtool is supposed to do
> some rewriting of the paths when it "installs" the executable.
> Perhaps that isn't happening?  -- justin
> 

When libtool installs things we often see that banner that goes by saying
"to complete this installation you need to run libtool --finish $prefix/lib"
Which most people tend to ignore, because its a no-op on Linux.  Maybe it is
actually required but not performed on AIX?

Just a thought from someone who doesn't know much about libtool.
-- 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kevin Pilch-Bisson                    http://www.pilch-bisson.net
     "Historically speaking, the presences of wheels in Unix
     has never precluded their reinvention." - Larry Wall
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mime
View raw message