apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Reid" <dr...@jetnet.co.uk>
Subject Buildconf
Date Mon, 30 Jul 2001 16:14:43 GMT
cvs update -dP
make distclean
./buildconf

This is the result on beos...

$ ./buildconf
rebuilding srclib/apr/configure
buildconf: checking installation...
buildconf: autoconf version 2.13 (ok)
buildconf: libtool version 1.3.5 (ok)
Copying libtool helper files ...
Creating include/arch/unix/apr_private.h.in ...
Creating configure ...
rebuilding srclib/apr-util/configure
Creating include/private/apu_config.h ...
../apr/build/libtool.m4:135: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBTOOL_DLOPEN
../apr/build/libtool.m4:138: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBTOOL_WIN32_DLL
../apr/build/libtool.m4:170: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_SHARED
../apr/build/libtool.m4:203: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_STATIC
../apr/build/libtool.m4:237: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_FAST_INSTALL
../apr/build/libtool.m4:383: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBLTDL_CONVENIENCE
../apr/build/libtool.m4:404: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBLTDL_INSTALLABLE
../apr/build/libtool.m4:428: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_SHARED
../apr/build/libtool.m4:429: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_STATIC
Creating configure ...
../apr/build/libtool.m4:135: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBTOOL_DLOPEN
../apr/build/libtool.m4:138: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBTOOL_WIN32_DLL
../apr/build/libtool.m4:170: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_SHARED
../apr/build/libtool.m4:203: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_STATIC
../apr/build/libtool.m4:237: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_FAST_INSTALL
../apr/build/libtool.m4:383: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBLTDL_CONVENIENCE
../apr/build/libtool.m4:404: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_LIBLTDL_INSTALLABLE
../apr/build/libtool.m4:428: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_SHARED
../apr/build/libtool.m4:429: AC_LIBTOOL_SETUP was called before 
AC_DISABLE_STATIC
autoconf: Undefined macros:
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_SETUP
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CACHE_SAVE
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_ERROR
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CACHE_LOAD
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_SHARED
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_STATIC
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_FAST_INSTALL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CANONICAL_HOST
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CANONICAL_BUILD
***BUG in Autoconf--please report*** AC_PROG_RANLIB
***BUG in Autoconf--please report*** AC_PROG_LD
***BUG in Autoconf--please report*** AC_PROG_NM
***BUG in Autoconf--please report*** AC_PROG_LN_S
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_DLOPEN
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_WIN32_DLL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_TRY_EVAL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CACHE_CHECK
***BUG in Autoconf--please report*** AC_TRY_LINK
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_WIN32_DLL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CHECK_TOOL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CHECK_TOOL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CHECK_TOOL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_SHARED_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_SHARED_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_SHARED_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_SETUP
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_SHARED
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_STATIC_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_STATIC_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_STATIC_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_SETUP
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_STATIC
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_FAST_INSTALL_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_FAST_INSTALL_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_FAST_INSTALL_DEFAULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_SETUP
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_FAST_INSTALL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ARG_WITH
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CANONICAL_HOST
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CANONICAL_BUILD
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_CHECKING
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_CHECKING
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_CHECKING
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CACHE_VAL
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_RESULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_RESULT
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_ERROR
***BUG in Autoconf--please report*** AC_PROG_LD_GNU
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CANONICAL_HOST
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CHECK_LIB
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CHECK_LIB
***BUG in Autoconf--please report*** AC_CHECK_LIB
***BUG in Autoconf--please report*** AC_LIBTOOL_SETUP
***BUG in Autoconf--please report*** AC_MSG_ERROR
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_SHARED
***BUG in Autoconf--please report*** AC_ENABLE_STATIC
***BUG in Autoconf--please report*** AC_DISABLE_SHARED
***BUG in Autoconf--please report*** AC_DISABLE_STATIC
***BUG in Autoconf--please report*** AC_PROG_LD
configure.in:106:AC_SUBST(lt_compile)
configure.in:107:AC_SUBST(link)
configure.in:108:AC_SUBST(so_ext)
configure.in:109:AC_SUBST(lib_target)
configure.in:110:AC_SUBST(LTFLAGS)
configure.in:111:AC_SUBST(LT_LDFLAGS)
configure.in:112:AC_SUBST(EXPAT_LINK)
configure.in:120:AC_SUBST(APRUTIL_EXPORT_LIBS)
configure.in:121:AC_SUBST(LDFLAGS)
configure.in:134:AC_SUBST(INCLUDE_RULES)
configure.in:14:AC_PROG_CC
configure.in:31:AC_SUBST(top_builddir)
configure.in:32:AC_SUBST(abs_srcdir)
configure.in:5:AC_PREREQ(2.13)
configure.in:74:dnl AC_PROG_LIBTOOL can't be invoked more than once, so 
this
configure.in:84:AC_PROG_LIBTOOL
configure.in:91:AC_ARG_ENABLE(libtool, [--with-libtool   use libtool to 
link the library],
autoconf failed
./buildconf.sh failed for apr-util   

Any ideas?

david


Mime
View raw message