apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <...@covalent.net>
Subject Re: builconf APR and httpd2.0
Date Thu, 15 Mar 2001 16:44:09 GMT

I'll try to get this applied and committed today.  If I don't get to it
until tomorrow, don't worry, it's on my short list.

Ryan

On Thu, 15 Mar 2001, jean-frederic clere wrote:

> Hi Ryan,
>
> I have fixed it - It works on my Linux Box -
>
> Find enclosed the patch for httpd-2.0
>
> Cheers
>
> Jean-frederic
>
> rbb@covalent.net wrote:
> >
> > This is most definately a bug.  APR should have a copy of the libtool
> > files, and ANY APR application should just use those files.  There is no
> > reason for httpd-2.0 to create links anyplace, it should just use APR's
> > version.
> >
> > Ryan
> >
> > On Wed, 14 Mar 2001, jean-frederic clere wrote:
> >
> > > Hi,
> > >
> > > I have noted that buildconf of httpd2.0 creates links for the libtool
> > > needed elements and the APR one copies them in the build subdirectory:
> > > +++
> > > $ ls -lt
> > > srclib/apr/build/ltconfig
> > > -rwxr-xr-x   1 VTX3     Spain      97913 Mar 14 16:26
> > > srclib/apr/build/ltconfig
> > > $ ls -l
> > > ltconfig
> > > lrwxrwxrwx   1 VTX3     Spain         33 Mar 14 16:33 ltconfig ->
> > > /usr/local/share/libtool/ltconfig
> > > $
> > > +++
> > >
> > > Is this a bug or a Feature?
> > >
> > > Cheers
> > >
> > > Jean-frederic
> > >
> > >
> >
> > _______________________________________________________________________________
> > Ryan Bloom                              rbb@apache.org
> > 406 29th St.
> > San Francisco, CA 94131
> > -------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________________________________________
Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
406 29th St.
San Francisco, CA 94131
-------------------------------------------------------------------------------


Mime
View raw message