apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jean-frederic clere <jfrederic.cl...@fujitsu-siemens.com>
Subject Re: builconf APR and httpd2.0
Date Thu, 15 Mar 2001 16:46:00 GMT
Hi Ryan,

I have fixed it - It works on my Linux Box -

Find enclosed the patch for httpd-2.0

Cheers

Jean-frederic

rbb@covalent.net wrote:
> 
> This is most definately a bug.  APR should have a copy of the libtool
> files, and ANY APR application should just use those files.  There is no
> reason for httpd-2.0 to create links anyplace, it should just use APR's
> version.
> 
> Ryan
> 
> On Wed, 14 Mar 2001, jean-frederic clere wrote:
> 
> > Hi,
> >
> > I have noted that buildconf of httpd2.0 creates links for the libtool
> > needed elements and the APR one copies them in the build subdirectory:
> > +++
> > $ ls -lt
> > srclib/apr/build/ltconfig
> > -rwxr-xr-x   1 VTX3     Spain      97913 Mar 14 16:26
> > srclib/apr/build/ltconfig
> > $ ls -l
> > ltconfig
> > lrwxrwxrwx   1 VTX3     Spain         33 Mar 14 16:33 ltconfig ->
> > /usr/local/share/libtool/ltconfig
> > $
> > +++
> >
> > Is this a bug or a Feature?
> >
> > Cheers
> >
> > Jean-frederic
> >
> >
> 
> _______________________________________________________________________________
> Ryan Bloom                              rbb@apache.org
> 406 29th St.
> San Francisco, CA 94131
> -------------------------------------------------------------------------------
Mime
View raw message