apr-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 61417] apr-util MUST NOT use buildflags of installed apr
Date Tue, 15 Aug 2017 20:31:27 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61417

Reindl Harald <h.reindl@thelounge.net> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEEDINFO                    |NEW

--- Comment #4 from Reindl Harald <h.reindl@thelounge.net> ---
to make it clear: in the previous comment you see cleary the CFLAGS only with
"-march=sandybridge -mtune=sandybridge" but because "apr" was built with
"-march=native -mtune=native" now you build unasked apr-util/httpd also with
"native"

that behavior makes it hard to impossible maintain apr/apr-util/httpd with
build for the production cluster as well as older machines (move the resulting
rpm-packages to the correct repo is easy by the arch-suffix in the release-tag)
because if you have installed the native "apr" package "apr-util" and "httpd"
inherit the buildflages from the installed apr/apr-devel at build time

/bin/sh /usr/lib64/apr-1/build/libtool --silent --mode=compile gcc -m64 -O2 -g0
-mfpmath=sse -mavx -msse2avx -march=sandybridge -mtune=sandybridge -fopenmp
-pipe -fno-strict-aliasing -fomit-frame-pointer -fexceptions
-fstack-protector-strong --param=ssp-buffer-size=6 -D_FORTIFY_SOURCE=2
-Wstack-protector -Wformat -Werror=format-security -march=native -mtune=native

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@apr.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@apr.apache.org


Mime
View raw message