apr-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 61379] Windows builds fail, because /xml/expat directory does not exist.
Date Wed, 30 Aug 2017 23:06:06 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61379

--- Comment #3 from trash80@trash80.org ---
I don't remember seeing this in the makefile.win before:

!IF !EXIST("xml\expat\lib\expat.h")
!MESSAGE Please obtain the latest expat source from
http://expat.sourceforge.net/
!MESSAGE and place it in the xml folder of apr-util so that expat.h is located
in
!MESSAGE apr-util/xml/expat/lib/expat.h and include all the other files in
expat's
!MESSAGE "lib" folder.
!MESSAGE 
!ERROR Need expat sources to build!
!ENDIF

But, that isn't in the cmake file.  It's also not in the README files.  
https://apr.apache.org/compiling_win32.html also doesn't mention it.
It's also not in the included Changes file.

The only sources of this information seems to be the main webpage and the
linked changefile and the win makefile mentioned above, which is the only
location I could find included in the code to mention the change.

I have an automated script that pulls the latest from repositories, and I
usually check the included changes files.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@apr.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@apr.apache.org


Mime
View raw message