apr-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 48051] apr-util >1.3.4 doesn't find mysql.h
Date Mon, 26 Oct 2009 00:55:41 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=48051

Philip Taffner <sabel@altmuehlnet.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID

--- Comment #5 from Philip Taffner <sabel@altmuehlnet.de> 2009-10-25 17:55:40 UTC ---
I found these lines in the config.log

configure:40737: checking for mysql_config
configure:40755: found /usr/bin/mysql_config
configure:40767: result: /usr/bin/mysql_config
configure:40830: checking for mysql.h
configure:40851: gcc -c -g -O2 -pthread  -DLINUX=2 -D_REENTRANT -D_GNU_SOURCE
-I/usr/include/mysql conftest.c >&5
In file included from conftest.c:18:
/usr/include/mysql/my_global.h:361:24: error: asm/atomic.h: No such file or
directory

The problem was that mysql was built against old linux headers and the solution
was to rebuild mysql. Now everything works although I don't understand why
1.3.4 worked anyway.

So it was my fault, sorry for that! Thx!

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@apr.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@apr.apache.org


Mime
View raw message