ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Coleman <david_coleman_...@hotmail.com>
Subject problem with ftp
Date Thu, 28 Nov 2013 19:35:27 GMT
hello list!

I have an issue with my ftp task in ANT 1.9.1

here is my ftp task:

    <macrodef name="deployHoftest" description="Deploy lobby to hoftest">
        <sequential>
            <antcall target="checkAntCommons"/>
            <antcall target="checkJakartaOro"/>
            <ftp userid="dave" password="*******" 
                server="164.177.*********" 
                remotedir="/hoftest/assets/lobby"
                port="21"
                verbose="true"
                action="send"
                passive="yes"
                systemTypeKey="UNIX"
                >
                <fileset dir="./deploy">
                    <includesfile name="deploy/Lobby.swf"/>
                </fileset>
            </ftp>
        </sequential>
    </macrodef>
    <target name="deploy" description="deploy lobby files">
        <deployHoftest/>
    </target>

I know that i successfully connect to my server because I get a login error if i change the
password, and i get my problem if i put the right password.  I also connect via filezilla
all the time.  it is not an issue of concurrent connections, because i have no limit.

when i run this task i get the following output:
f:\var\projects\hof\svn2.------------------.com\lobby\trunk>ant deploy
Buildfile: f:\var\projects\hof\svn2.-----------------.com\lobby\trunk\build.xml

deploy:

checkAntCommons:
     [echo] checking for F:\bin\ant\lib/commons-net-1.4.1.jar
     [echo] ANT commons-net library is available

checkJakartaOro:
     [echo] checking for F:\bin\ant\lib/jakarta-oro-2.0.8.jar
     [echo] jakarta-oro library is available
      [ftp] sending files

BUILD FAILED
f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------.com\lobby\trunk\build.xml:324: The following
error occurred while executing this line:
f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------.com\lobby\trunk\build.xml:309: Syntax error
in property: ${☺c6W∟5⌂[6▄≈☻wä5↓╚╞K▐Bd≡6?k╥<╞:èbE▒9≡'╗î£Θ┼è├≤╘r≤?öæCu½╞╖§Σ♦ç▓(σⁿ.?n≡PßΘéK┼♣ΣRq!╣T,ò■Ä╠W3║»æ
?√i
╩↑↓UQa{σ▼î¼≈Lpt■┼Ç☻/α┐┘D`╬!`8&├ òƒ☺Üj▲?╔☺♦1Q.ô²¢┴┌Ça£∙▒∙Oækñcl╜vÑl^)w╠G╒╠gäêyPε╘╟7░═µu╚¡I┐N6»º4%▒ƺ≥á=⌂î5←7╚µ

Total time: 3 seconds

I have absolutely NO variables in my macrodef.  It appears to me that for some reason ANT
is trying to parse replacements in the binary data of the file I'm trying to transfer.  I
am not an ANT guru, but something here seems very very very wrong.

Am I doing something wrong guys?

Please help me.

Thank you!
 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message