ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Coleman <david_coleman_...@hotmail.com>
Subject RE: AW: problem with ftp
Date Fri, 29 Nov 2013 06:26:20 GMT
deployHoftest is the macro which i provided in this question.

and i specifically stated:
> > I have absolutely NO variables in my macrodef.

"checkAntCommons" and "checkJakartaOro" check for the libraries that are required for the
FTP task.  they are totally irrelevant.

I'm not going to provide our whole build xml file on an open forum.  I provided the pieces
that an experienced person will need to help me with this very strange issue.

I am running with -d.  it shows nothing, i get the debug output and then when it starts to
send the file, it blows up complaining about a ${***GARBAGE*** property.

trust me the ONLY call to the <ftp/> task is the code you see below.

> From: apache@materne.de
> To: user@ant.apache.org
> Subject: AW: problem with ftp
> Date: Fri, 29 Nov 2013 06:54:00 +0100
> 
> My first thought is that you are setting a property with a strange name.
> Could you run with "-d"? Maybe the debug output gives more hints.
> While just reading the macrodef I couldnt find something suspect ...
> You are calling checkAntCommons and checkJakartaOro targets. I dont know what happens
there (or in the target from where you call deployHoftest).
> 
> Jan
> 
> > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > Von: David Coleman [mailto:david_coleman_007@hotmail.com]
> > Gesendet: Donnerstag, 28. November 2013 20:35
> > An: user@ant.apache.org
> > Betreff: problem with ftp
> > 
> > hello list!
> > 
> > I have an issue with my ftp task in ANT 1.9.1
> > 
> > here is my ftp task:
> > 
> >     <macrodef name="deployHoftest" description="Deploy lobby to
> > hoftest">
> >         <sequential>
> >             <antcall target="checkAntCommons"/>
> >             <antcall target="checkJakartaOro"/>
> >             <ftp userid="dave" password="*******"
> >                 server="164.177.*********"
> >                 remotedir="/hoftest/assets/lobby"
> >                 port="21"
> >                 verbose="true"
> >                 action="send"
> >                 passive="yes"
> >                 systemTypeKey="UNIX"
> >                 >
> >                 <fileset dir="./deploy">
> >                     <includesfile name="deploy/Lobby.swf"/>
> >                 </fileset>
> >             </ftp>
> >         </sequential>
> >     </macrodef>
> >     <target name="deploy" description="deploy lobby files">
> >         <deployHoftest/>
> >     </target>
> > 
> > I know that i successfully connect to my server because I get a login
> > error if i change the password, and i get my problem if i put the right
> > password.  I also connect via filezilla all the time.  it is not an
> > issue of concurrent connections, because i have no limit.
> > 
> > when i run this task i get the following output:
> > f:\var\projects\hof\svn2.------------------.com\lobby\trunk>ant deploy
> > Buildfile: f:\var\projects\hof\svn2.-----------------
> > .com\lobby\trunk\build.xml
> > 
> > deploy:
> > 
> > checkAntCommons:
> >      [echo] checking for F:\bin\ant\lib/commons-net-1.4.1.jar
> >      [echo] ANT commons-net library is available
> > 
> > checkJakartaOro:
> >      [echo] checking for F:\bin\ant\lib/jakarta-oro-2.0.8.jar
> >      [echo] jakarta-oro library is available
> >       [ftp] sending files
> > 
> > BUILD FAILED
> > f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------
> > .com\lobby\trunk\build.xml:324: The following error occurred while
> > executing this line:
> > f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------
> > .com\lobby\trunk\build.xml:309: Syntax error in property:
> > ${☺c6W∟5⌂[6▄≈☻wä5↓╚╞K▐Bd≡6?k╥<╞:èbE▒9≡'╗î£Θ┼è├≤╘r≤?öæCu½╞╖§Σ♦ç▓(σⁿ.?n≡P
> > ßΘéK┼♣ΣRq!╣T,ò■Ä╠W3║»æ ?√i ╩↑↓UQa{σ▼î¼≈Lpt■┼Ç☻/α┐┘D`╬!`8&├
> > òƒ☺Üj▲?╔☺♦1Q.ô²¢┴┌Ça£∙▒∙Oækñcl╜vÑl^)w╠G╒╠gäêyPε╘╟7░═µu╚¡I┐N6»º4%▒ƺ≥á=⌂
> > î5←7╚µ
> > 
> > Total time: 3 seconds
> > 
> > I have absolutely NO variables in my macrodef.  It appears to me that
> > for some reason ANT is trying to parse replacements in the binary data
> > of the file I'm trying to transfer.  I am not an ANT guru, but
> > something here seems very very very wrong.
> > 
> > Am I doing something wrong guys?
> > 
> > Please help me.
> > 
> > Thank you!
> > 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 
 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message