ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From xiaomin <xingchenyu2...@126.com>
Subject Re: Need your help
Date Sat, 27 Apr 2013 06:02:14 GMT
  First,I express my sincere gratitude for your help,as you said,I remove the
braces {},and decompress ant again,then it is OK.But I have another problem
and remain powerless,I hope that you can help me again.
  I try to start Tomcat use ant in Linux OS,but I failed.Then I attempt to
find solvent on the Internet,but got nothing.
follow is two methods(build.xml files) that I have used,but none of them are
successful.
1. <?xml version="1.0" encoding="GBK"?>
<project name="startup_tomcat">
<property name="tomcat.home" value="/usr/local/Ehr_linux_2.7.2"/>
<target name="start-tomcat" description="tomcat starting.....">   
        <exec executable="${tomcat.home}/bin/startup.sh" spawn="true"
vmlauncher="false">   
        <env key="CATALINA_HOME" value="${tomcat.home}"/>   
        <arg line="-c start ${tomcat.home}/bin/startup.sh"/>   
      </exec>
   </target> 
</project>

2.<?xml version="1.0" encoding="GBK"?>
<project name="startup_tomcat">
<property name="tomcat.home" value="/usr/local/Ehr_linux_2.7.2/bin"/>
<target name="startup">
<exec dir="${tomcat.home}" executable="startup.sh">
<arg line="-c start ${tomcat.home}/startup.sh">
</arg>
</exec>
</target>
</project>

When I run above build.xml files,it prompt :
"Buildfile: /usr/local/rhio/apache-ant-1.9.0/case/build.xml
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 0 seconds" 
but Tomcat haven't been started,I don't know how to do it,can you help me.
Thank you very much!




--
View this message in context: http://ant.1045680.n5.nabble.com/Need-your-help-tp5714084p5714091.html
Sent from the Ant - Users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message