ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lis Maria <lismari...@gmail.com>
Subject Re: Emma Configuration in Ant
Date Tue, 15 Mar 2011 11:40:37 GMT
Hi Manas,

It is nt emma eror that i get , but it says classnotfound exception for any
class it executes in the junit section

<target name="emma-coverage" description="generates emma coverage report">

        <mkdir dir="${instrumented.dir}"/>
        <emma enabled="true">
            <instr instrpathref="emma.coverage.classes"
                     destdir="${instrumented.dir}"
                     metadatafile="${coverage.dir}/metadata.emma"
                     merge="true">
                   <filter value="${emma.filter}" />
             </instr>
        </emma>
        <mkdir dir="/opt/hybris/bin/rules/junit" />
        <junit printsummary="no" haltonfailure="no" fork="true"
failureproperty="tests.failed" errorproperty="tests.failed">
   <classpath>
    <pathelement location="${instrumented.dir}" />
    <pathelement
location="/opt/hybris/bin/platform/apache-ant-1.8.1/lib/junit-4.9b2.jar" />
    <pathelement
location="/opt/hybris/bin/platform/apache-ant-1.8.1/lib/emma-2.1.5320/emma.jar"
/>
    <pathelement
location="/opt/hybris/bin/platform/apache-ant-1.8.1/lib/emma-2.1.5320/emma_ant.jar"
/>
    <path refid="emma.lib" />
   </classpath>
   <formatter usefile="false" type="brief" />
   <formatter type="plain"/>
   <batchtest fork="yes" todir="/opt/hybris/bin/rules/junit">
                <fileset dir="${instrumented.dir}" includes="**/*.class"/>
   </batchtest>
   <jvmarg
value="-Demma.coverage.out.file=/opt/hybris/bin/rules/emma/coverage.emma"/>
   <jvmarg value="-Demma.coverage.out.merge=false" />
  </junit>
        <emma enabled="true" >
              <report sourcepath="/opt/hybris/bin/custom" >
              <fileset dir="/opt/hybris/bin/rules/emma" >
              <include name="*.emma" />
              </fileset>
                     <xml outfile="/opt/hybris/bin/rules/emma/coverage.xml"
                     depth="package"
              />
              </report>
              </emma>
</target>

Thanks,
Lis
On Tue, Mar 15, 2011 at 3:15 PM, Manas Panda <manas.panda@gmail.com> wrote:

> Is it EMMA class not found error ? If yes then add emma.jar to the class
> path while running your Junit cases .
>
> HTH
>
> On Tue, Mar 15, 2011 at 11:07 AM, Lis Maria <lismariain@gmail.com> wrote:
>
> > Hello..
> >
> > I am trying to add emma configurations into my Hybris ant build scripts.
> > The
> > issue i face is, the junit that runs on the instrumented classes fails,
> > because of which i do not think the report emma generates is correct.
>  ant
> > version is 1.8 and emma version is 2.1. The junit jar i use is of
> > version4.9
> >
> > 'Class not found exception' is what junits throws when they run on the
> > instrumented class files . Any help much appreciated.
> >
> > Thanks,
> > Lis Thomas
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message