ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ben Matz <bm...@bidsync.com>
Subject Re: Odd Behavior
Date Tue, 20 Jul 2010 16:46:42 GMT

Thanks for you reply Martin, I wasn't using the grid and I actually do have 1.7.1. It was
reverting it to 1.6.5 during the build. Turns out it the selenium-server.jar comes bundled
with ANT 1.6.5 so used selenium-server-coreless.jar instead which doesn't have ANT bundled
with it, and that fixed it.

On Jul 19, 2010, at 11:12 AM, Martin Gainty wrote:

> 
> To run Selenium Grid, you need Ant 1.7+ to be installed on your system. 
> 
> http://selenium-grid.seleniumhq.org/get_started.html
> 
> 
> Martin Gainty 
> ______________________________________________ 
> Verzicht und Vertraulichkeitanmerkung/Note de déni et de confidentialité
> 
> 
> Diese Nachricht ist vertraulich. Sollten Sie nicht der vorgesehene Empfaenger sein, so
bitten wir hoeflich um eine Mitteilung. Jede unbefugte Weiterleitung oder Fertigung einer
Kopie ist unzulaessig. Diese Nachricht dient lediglich dem Austausch von Informationen und
entfaltet keine rechtliche Bindungswirkung. Aufgrund der leichten Manipulierbarkeit von E-Mails
koennen wir keine Haftung fuer den Inhalt uebernehmen.
> Ce message est confidentiel et peut être privilégié. Si vous n'êtes pas le destinataire
prévu, nous te demandons avec bonté que pour satisfaire informez l'expéditeur. N'importe
quelle diffusion non autorisée ou la copie de ceci est interdite. Ce message sert à l'information
seulement et n'aura pas n'importe quel effet légalement obligatoire. Étant donné que les
email peuvent facilement être sujets à la manipulation, nous ne pouvons accepter aucune
responsabilité pour le contenu fourni.
> 
> 
> 
> 
> 
>> From: bmatz@bidsync.com
>> To: user@ant.apache.org
>> Date: Mon, 19 Jul 2010 10:45:55 -0600
>> Subject: Odd Behavior
>> 
>> I am a total newbie with ANT so any ideas as to what is causing the following would
be awesome.
>> 
>> I added a couple Selenium jars to my build lib and when I run ANT it reverts my ANT
version to 1.6.5 (per calling ant -version) whereas it is actually 1.7.1? When I remove the
jars the version goes back to 1.7.1?! Is that bizarre or what?
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>> 
> 		 	   		  
> _________________________________________________________________
> The New Busy is not the old busy. Search, chat and e-mail from your inbox.
> http://www.windowslive.com/campaign/thenewbusy?ocid=PID28326::T:WLMTAGL:ON:WL:en-US:WM_HMP:042010_3


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message