ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kevin Javia <kevin.ja...@gmail.com>
Subject javac debug option not working
Date Thu, 30 Jul 2009 05:09:25 GMT

Hi,

I am using Ant 1.7.1 with JDK 1.5.0_09.

I am building three JAR files. Source JAR, Classes JAR with -g and Classes
JAR without -g.

<javac debug="true" debuglevel="lines,vars,source" srcdir="${srcDir}"
destdir="${compiledWithgDir}">
<classpath>
	<fileset dir="${classpathDir}">
	  <include name="**/*.jar" />
	</fileset>
</classpath>
</javac>

<javac debug="off" srcdir="${srcDir}" destdir="${compiledWithOutgDir}">
<classpath>
	<fileset dir="${classpathDir}">
	  <include name="**/*.jar" />
	</fileset>
</classpath>
</javac>

<jar jarfile="${jarFile}" compress="true" basedir="${compiledWithOutgDir}"
/>
<jar jarfile="${jarFileg}" compress="true" basedir="${compiledWithgDir}" />
<jar jarfile="${jarFileSrc}" compress="true" basedir="${srcDir}" />

When I use these JARs with IDE and try to debug the source JAR, I am not
able to do that. The IDE does not allow me to put a break point at source
with a message like No executable code found.

I am not able to figure out what is wrong with the script.

Kevin.


-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/javac-debug-option-not-working-tp24732233p24732233.html
Sent from the Ant - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message