ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From starkc <sta...@tessco.com>
Subject Re: ant unable to find build.xml in another directory?
Date Fri, 10 Jul 2009 15:31:54 GMT


Stefan Bodewig wrote:
> 
> On 2009-07-10, starkc <starkc@tessco.com> wrote:
> 
>> As part of compiling my projects in windows, I am required to execute a
>> second ant task, defined in my build.xml as follows:
> 
>> <target name="maint">
>> 	<exec failonerror="yes" executable="ant.bat" dir="../maintenance">
>>   <arg value="ejb"/>
>>   </exec>
>> </target>
> 
> See the "Windows Users" section at the top of
> http://ant.apache.org/manual/CoreTasks/exec.html
> 
> Stefan
> 
> 

Adding the "/c" flag resulted in the same error, no change.

Here is the resulting log when running that new command with the -verbose
flag.  I dont believe I missed anything...

maint:
     [exec] Current OS is Windows XP
     [exec] Executing 'cmd' with arguments:
     [exec] '/c'
     [exec] 'ant.bat'
     [exec] 'ejb'
     [exec]
     [exec] The ' characters around the executable and arguments are
     [exec] not part of the command.
     [exec] Buildfile: build.xml does not exist!
     [exec] Build failed


The original command with -verbose:
maint:
     [exec] Current OS is Windows XP
     [exec] Executing 'ant.bat' with arguments:
     [exec] 'ejb'
     [exec]
     [exec] The ' characters around the executable and arguments are
     [exec] not part of the command.
     [exec] Buildfile: build.xml does not exist!
     [exec] Build failed

The old ant version is because thats what my entire team is using, and
upgrading at this time may or may not introduce problems I'm not available
to tackle.  This same command seems to work for the rest of my team, and not
me, which leads me to further believe this is somehow a setup problem.  To
that end, here is the PATH that is set by the script I use to run ant:

ANT_HOME   = c:\dev-jboss\ant
JAVA_HOME  = C:\jdk1.5.0
PATH = C:\jdk1.5.0\bin;.;C:\j2sdk1.4.2_15\bin;C:\oracle\ora92\bin;C:\Program
Files\Oracle\jre\1.3.1\bin;C:\Program
Files\Oracle\jre\1.1.8\bin;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program
Files\Intel\DMIX;C:\Program Files\Seapine\Surround SCM;C:\Program
Files\QuickTime\QTSystem\;c:\python24;C:\Program
Files\Git\cmd;c:\dev-jboss\ant\bin;

Hopefully this helps...thanks in advance.
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/ant-unable-to-find-build.xml-in-another-directory--tp24428338p24429737.html
Sent from the Ant - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message