ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lucas Albers" <smurfb...@hotmail.com>
Subject RE: exec on devenv.exe does not output anything
Date Mon, 13 Apr 2009 16:53:58 GMT
Enable the devenv log output:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms241272(VS.80).aspx
Devenv.exe /log "C:\My Files\MyLog.txt"



-----Original Message-----
From: Benjamin Calvot [mailto:benjamin.calvot@cr2.com] 
Sent: Friday, March 27, 2009 5:39 AM
To: user@ant.apache.org
Subject: exec on devenv.exe does not output anything


Hi everyone,

I am running an Ant script from Luntbuild in order to build an Visual Studio
8 solution (set of projects).
When I run "devenv.exe Complete.sln /build Release" from a command line I
get the output of the build in the DOS box, but when I run the same command
with an <exec> task it does not output any single line:

	<exec dir="${basedir}\Complete" executable="devenv.exe"
failonerror="true">
		<arg line="Complete.sln /build Release"/>
	</exec>

I also tried to run a "cmd.exe /C devenv.exe Complete.sln /build Release"
with <exec> but the result is the same. Do you have an idea why <exec>, in
this particular situation, does not grab any output from the command? I have
other <exec> in my build script (mkisofs, cmd, cvs tag) and they all work
fine regarding the output...

Cheers,
Benjamin

CR2

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message