ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave <davidcor...@gmail.com>
Subject Random connection resets using ssh task
Date Mon, 13 Oct 2008 10:15:44 GMT
I'm seeing random disconnect errors when I use the ssh task.I've recently
setup ssh with a windows server client logging into a windows server running
cygwin sshd.
There seems to be periodic connection issues.
I can connect and execute tasks for example say 10 runs, then the next run
suddenly has its connection reset?
===========================================
BUILD FAILED
com.jcraft.jsch.JSchException: Session.connect: java.net.SocketException:
Connection reset
        at com.jcraft.jsch.Session.connect(Session.java:485)
        at com.jcraft.jsch.Session.connect(Session.java:149)
        at
org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.ssh.SSHBase.openSession(SSHBase.java:212)
        at
org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.ssh.SSHExec.execute(SSHExec.java:158)
        at
org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:288)
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
        at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
        at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
        at
org.apache.tools.ant.dispatch.DispatchUtils.execute(DispatchUtils.java:106)
        at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:348)
        at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:357)
        at
org.apache.tools.ant.helper.ProjectHelper2.parse(ProjectHelper2.java:142)
        at
org.apache.tools.ant.ProjectHelper.configureProject(ProjectHelper.java:93)
        at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java:743)
        at org.apache.tools.ant.Main.startAnt(Main.java:217)
        at org.apache.tools.ant.launch.Launcher.run(Launcher.java:257)
        at org.apache.tools.ant.launch.Launcher.main(Launcher.java:104)
=======================================================
It seems to be not-entirely random. I can connect for a series of runs, then
am disconnected for a period of time before I can connect again for a series
of runs.
Perhaps it's got something to do with my sshd configuration? Can anyone help
me with this?
I'm running Ant 1.7.1 on JDK 1.4.2_18 on Windows 2K3 server standard.
-- 
"A lot of people are afraid of heights. Not me, I'm afraid of widths."

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message