ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steven Guitar <stgui...@mac.com>
Subject Re: headless build vs. eclipse build
Date Thu, 07 Feb 2008 17:32:16 GMT
I've got the env vars referencing the same in both worlds but still  
not working.

If I were to check for jar extensions which do I check for?

Sent from my iPhone

On Feb 6, 2008, at 2:48 PM, Martin Gainty <mgainty@hotmail.com> wrote:

> blame is an svn command..
>
> since the manifest is different between IDE and command line  you  
> may very
> well have jar 'extensions' added on
> http://java.sun.com/j2se/1.3/docs/guide/extensions/versioning.html
>
> which is tested via ANT jarlib-available
> http://ant.apache.org/manual/OptionalTasks/jarlib-available.html
>
> But if you're using a different jar utility in eclipse (as indicated  
> by
> different JAVA_HOME) then that would indicate the delta between the 2
> outputs
>
> Personally I would let eclipse generate the ant build.xml and then  
> use that
> build.xml at command line and keep the JRE_HOME and JAVA_HOME and  
> ANT_HOME
> in synch between the IDE and command line as even point release  
> deltas can
> cause these sorts of discrepancies
>
> Martin--
> ----- Original Message -----
> From: "Steven Guitar" <stguitar@mac.com>
> To: "Ant Users List" <user@ant.apache.org>
> Sent: Wednesday, February 06, 2008 2:57 PM
> Subject: Re: headless build vs. eclipse build
>
>
>> Martin,
>>
>> actually in eclipse(WSAD actually) its pointing to the bundled jre's
>> that came with the IDE and for my system env vars, i have a ANT_HOME
>> and a JAVA_HOME that are different paths than whats in the IDE.
>>
>> as i stated, the jar works fine as far as the web apps compile,
>> resolve and run code requested from the jars. its just the logging.
>> not that i disagree that this discrepency is the issue, i just wanted
>> to be clear on what im struggling with.
>>
>> anyway, it seems that they are different. is that what is to blame?
>>
>> On Feb 6, 2008, at 1:44 PM, Martin Gainty wrote:
>>
>>> Steve
>>>
>>> In Eclipse goto
>>>
>>> Window
>>> Preferences
>>> Java
>>> Installed JREs
>>> Execution Environment
>>>
>>> are you perhaps using a JRE different than the one ANT uses from
>>> command
>>> line (check env var JRE_HOME for ANTs default JRE)
>>>
>>> ?
>>> Martin-
>>> ----- Original Message -----
>>> From: "Steven Guitar" <stguitar@mac.com>
>>> To: <user@ant.apache.org>
>>> Sent: Wednesday, February 06, 2008 1:57 PM
>>> Subject: headless build vs. eclipse build
>>>
>>>
>>>> Hey guys,
>>>>
>>>> i have written a headless build for a jar file that we use for our
>>>> framework to distribute to other developers. the jar file is  
>>>> given to
>>>> web developers who deploy their web apps to websphere app server,  
>>>> and
>>>> the jar file created from ant works fine.
>>>>
>>>> when you start the server up with logging turned on, im getting  
>>>> some
>>>> weirdness in the logging of information pulled from the manifest
>>>> file.
>>>> the manifest file has entries for implementation title, vendor, and
>>>> version and everything looks good. however, when the logger tries  
>>>> to
>>>> report what those values are at runtime, one of my 3 jars that ant
>>>> builds for the framework reports the information from another jar.
>>>>
>>>> 2 of the 3 work fine, but 1st to load gets #2's info, and 2 and 3  
>>>> are
>>>> their own info as they are supposed to be. this is confusing  
>>>> because
>>>> this is how we keep developers the ability to know if they are up  
>>>> to
>>>> date on the version of the framework.
>>>>
>>>> if i take the jars built straight from WSAD (eclipse) and  
>>>> distribute
>>>> those, everything is fine. i have examined the jar files and the
>>>> manifest files and everything seems in order. there are slight
>>>> differences in the manifest, but nothing more than the ordering of
>>>> the
>>>> attributes.
>>>>
>>>> i have tried to build the jar, and overwrite the ant built jar's
>>>> manifest with the manifest file from WSAD and that still does not
>>>> work.
>>>>
>>>> im sorta wondering if there is something else that WSAD does when
>>>> exporting jars that ant does not do that i am missing.
>>>>
>>>> i have been trying to search this problem, but i cannot figure out
>>>> the
>>>> culprit enough to know how to search for help. thought id give  
>>>> this a
>>>> shot!
>>>>
>>>> Thanks in advance
>>>>
>>>> --- 
>>>> ------------------------------------------------------------------
>>>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>>>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> --- 
>>> ------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>>
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message