ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Barry Pape" <>
Subject RE: nohup and Ant question
Date Mon, 28 Jan 2008 20:08:55 GMT
Sounds similar to the issue I just had.  The solution that worked for me
came from here:

-----Original Message-----
From: Z W [] 
Sent: Friday, January 25, 2008 3:25 PM
To: Ant Users List
Subject: Re: nohup and Ant question

Hi Chuck
Appreciate your response.
I'm using Ant 1.7 on Windows.
I'm pretty sure it's an ANT issue that doesn't deal well with nohup.

Is there a workaround with Ant. Running the unix script directly, the
pid is
found; not a shell script

Confidentiality Notice!
This electronic transmission and any attached documents or other
writings are confidential and are for the sole use of the intended
recipient(s) identified above. This message may contain information
that is privileged, confidential or otherwise protected from
disclosure under applicable law. If the receiver of this
information is not the intended recipient, or the employee, or
agent responsible for delivering the information to the intended
recipient, you are hereby notified that any use, reading,
dissemination, distribution, copying or storage of this information
is strictly prohibited. If you have received this information in
error, please notify the sender by return email and delete the
electronic transmission, including all attachments from your

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message