ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Loughran <ste...@apache.org>
Subject Re: deploy task to Tomcat partially works
Date Fri, 02 Nov 2007 11:04:15 GMT
Rob Wilson wrote:
> Hi Steve,
> 
> Thank you for the tips, for some strange reason the file never gets
> created?! I have included verbose in the copy task, with the output I
> copied+paste the source file and destination dir into explorer to confirm
> the source file and destination directory exists...
> 
> I assume it's because of the c:/program files bit? -  I also have drive E on
> my machine, if I remove c: it copies to e:/Program Files/Apache Software
> Foundation/Tomcat 5.5/webapps ok.  So whats the format to force it to go to
> c:.... ?
> 
> Cheers,
> Rob.
> 
> <property name="local.tomcat.webapp.path" value="c:/Program Files/Apache
> Software Foundation/Tomcat 5.5/webapps"/>


1. You could change that to <property location="C:/..." > and then 
<echo> out the values to see what path Ant is thinking of here.

2. Try using c:\program files\apache software foundation\tomcat 
5.5\webapps instead of forward slashes
> 
> <copy todir="${local.tomcat.webapp.path}"
> 
> file="${warfile}"
> 
> failonerror="yes"
> 
> overwrite="yes"
> 
> verbose="yes"/>

looks good to me.



-- 
Steve Loughran                  http://www.1060.org/blogxter/publish/5
Author: Ant in Action           http://antbook.org/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message