ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rebhan, Gilbert" <Gilbert.Reb...@huk-coburg.de>
Subject Probs with antcontrib1.0b3 <assert> task
Date Thu, 08 Nov 2007 09:02:13 GMT

Hi,

i wanted to upgrade antcontrib from 1.0b2 to 1.0b3 in production
and noticed an error with the assert task.

I took a fresh download from sourceforge to assure not
using a broken release.

Before filling a bug report, can someone else using antcontrib confirm
that behaviour ?

my env = Windows 2000/Windows Server 2003, jdk 1.4.2, ant 1.6.5


The example for the assert task from the manual =

<property name="ant.enable.asserts" value="true"/>
...
<property name="wait" value="2"/>
<assert name="wait" execute="false">
 <echo>
  Waiting ${wait} seconds...
  Click the red button to stop waiting.
 </echo>
 <sleep seconds="${wait}"/>
</assert>
<assert name="wait" value="2" execute="true">
 <echo>done waiting!</echo>
</assert>

works well with antcontrib-1.0b2 =
[echo] done waiting!
BUILD SUCCESSFUL

but not with antcontrib-1.0b3 =
BUILD FAILED
Class net.sf.antcontrib.logic.Assert doesn't support the nested "echo"
element.

same behaviour with other nested elements, i.e. the
example above without echo but only with sleep gives =
Class net.sf.antcontrib.logic.Assert doesn't support the nested "sleep"
element.


Regards, Gilbert

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message