ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Fuller" <james.fuller.2...@gmail.com>
Subject Re: Is & a somehow special character to Ant?
Date Fri, 24 Aug 2007 09:13:36 GMT
to be more specific

http://www.xml.com/pub/a/2001/01/31/qanda.html

gl, Jim Fuller

On 8/24/07, Borut Hadžialić <borut.hadzialic@gmail.com> wrote:
> & is special for xml because xml references start with &
>
> For your command you should use &amp; instead of &, or put the whole
> line inside <![CDATA[    ]]>, in which case you continue using & .
>
> On 8/24/07, Krzysztof Kucybała <kkucybala@echo.fr> wrote:
> > Hi,
> >
> > I'm trying to use the exec task to issue a shell command, whose output
> > to stderr and stdout I'd really like redirected to a file and the
> > deleted, as it is not relevant and is corrupting my build report.
> > So this is what I run on the command line:
> >
> > phpunit --log-xml somelog.xml MyCoolTest &>test.dump
> >
> > On the shell it works fine, but when put to ant exec task I get this error:
> >
> > The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference.
> >
> > Can anyone please tell me how to get around this? I tried escaping the &
> > with \, but that's not working either :o( Thanks in advance for any help.
> >
> > Best regards,
> > Krzysztof
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> > For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> >
> >
>
>
> --
> Why?
> Because YES!
>
Mime
View raw message