ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Goktepe" <andrewgokt...@gmail.com>
Subject Re: Ant sshexec random failures
Date Fri, 01 Jun 2007 13:47:22 GMT
Same problem for me too. We have been experiencing this intermittently for
the past few months. It started happening for me again yesterday, and I am
sure that the remote script is exiting with 0 status. This seems like a JSch
bug to me. I have been running JSch 0.1.31 but I just upgraded to the new
v0.1.33. I'll update this thread with the results.

-Andrew

On 5/31/07, ken77 <kgraham@cmtek.com> wrote:
>
>
> Hi Chris...
>
> I am having the same exactly problem with the sshexec, the same script
> sometimes works, sometimes it gives me "Remote command failed with exit
> status -1"  , I was wondering if you have found the reason for this and a
> possible solution ?
>
> this is driving me crazy since I can't find the exactly (valid) reason ,
> so
> i can talk with my manager about it..
>
> thanks in advance
>
> ken
>
>
>
> cprice wrote:
> >
> > Hi there;
> >
> > I run a deploy system using ant with sshexec and scp. My deploy consists
> > of sshexec calls to shut down running applications on remote servers,
> copy
> > of files via scp to remote servers, and then subsequent sshexec calls to
> > start up applications on remote servers.
> >
> > My problem is that my ant sshexec calls fail randomly with "Remote
> command
> > failed with exit status -1". I'll have 20 successful deploys in a row, a
> > failure, 3 more successes, 2 failures, etc... Effectively what seems to
> be
> > happening is that the failing sshexec tasks do not attempt to make a
> > connection to the remote system. I've esteablished this by watching
> strace
> > and lsof output of the running ant process and noting the abscence of a
> > tcp socket connection to the remote system. Also, the instant I get the
> > remote command failed error I can connect via ssh by hand (CLI) to the
> > remote system with no issues. I have also run scripts that continually
> run
> > remote commands against all remote systems while running the ant deploy.
> >
> > My deploy system is rhel4, OpenSSH_3.9p1, OpenSSL 0.9.7a Feb 19 2003.
> >
> > Target systems are a mixture of rhel3, OpenSSH_3.6.1p2, SSH protocols
> > 1.5/2.0, OpenSSL 0x0090701f
> > and windows 2003 server running cygwin, OpenSSH_4.3p2, OpenSSL 0.9.8b 04
> > May 2006
> >
> > I was originally seeing this behaviour under ant-1.6.5, so I upgraded to
> > ant-1.7.0 with no changes. I also upgraded my ant-1.7.0 to
> jsch-0.1.31.jar
> > based on some anecdotal evidence I saw in the jsch changelog.
> >
> > My ant install was running under jdk 1.4.2_11, which we upgraded to jdk
> > 1.6.0  with no change.
> >
> > ANY help you can provide will be greatly appreciated.
> >
> > Cheers,
> > Chris
> >
> >
> >
> >
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Ant-sshexec-random-failures-tf3190085.html#a10895879
> Sent from the Ant - Users mailing list archive at Nabble.com.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message