ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jean-Noël Rivasseau" <elva...@gmail.com>
Subject Re: Probable bug found: scp task does not handle correctly directories containing subdirectories
Date Tue, 01 May 2007 14:54:56 GMT
Yes, but there was a bug! The manual example was not working. Actually I
finally found the bug:

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41090

It is due to jsch 0.1.30

On 5/1/07, Martin Gainty <mgainty@hotmail.com> wrote:
>
> http://ant.apache.org/manual/OptionalTasks/scp.html
> <!-- copy local dir to remote dir -->
> <scp todir="user:password@somehost:/home/chuck/">
>     <fileset dir="src_dir"/>
>   </scp>
>
> M--
> This email message and any files transmitted with it contain confidential
> information intended only for the person(s) to whom this email message is
> addressed.  If you have received this email message in error, please
> notify
> the sender immediately by telephone or email and destroy the original
> message without making a copy.  Thank you.
>
> ----- Original Message -----
> From: "Jean-Noël Rivasseau" <elvanor@gmail.com>
> To: <dev@ant.apache.org>
> Sent: Tuesday, May 01, 2007 9:52 AM
> Subject: Probable bug found: scp task does not handle correctly
> directories
> containing subdirectories
>
>
> > Hi, I posted this on the user list but noone answered, I have better
> luck
> > here.
> >
> > I am using Ant 1.6.5 and Ant 1.7 on Gentoo Linux amd64, and the same
> > behavior appears.
> >
> > When using the scp task, I cannot copy a directory that contains
> > subdirectories. When copying a directory that has no subdirectories,
> > things
> > work fine, but any directory with subdirs in it will cause the scp task
> to
> > hang.
> >
> > By hang, I mean that the scp task when Ant is loaded from the command
> line
> > never finishes.
> >
> > Should a bug report be filed? Is this normal behavior?
> >
> > My code:
> >
> >    <scp todir="elvanor@elvanor.net :/home/elvanor/test/" port="23"
> > keyfile="${user.home}/.ssh/id_rsa" passphrase="" verbose="true">
> >        <fileset dir="build/WEB-INF/classes" includes="**/*" />
> >    </scp>
> >
> > Note that there are no errors related to authentication or whatever.
> Just
> > changing the fileset dir attribute to some directory that has no
> > subdirectories makes the whoile thing work perfectly.
> >
> > Jean-Noël
> >
>
>
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message