ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Peter Reilly" <peter.kitt.rei...@gmail.com>
Subject Re: Install doesn't?
Date Fri, 19 Jan 2007 19:31:51 GMT
On 1/19/07, Jack J. Woehr <jwoehr@absolute-performance.com> wrote:
>
> On Jan 19, 2007, at 11:49 AM, Peter Reilly wrote:
>
> > You need to set the ant.install property
> >
> > ./build.sh -Dant.install=/a/b/c
>
> Thank you, as always, most helpful Mr. Reilly. May I suggest a diff?
>
> Index: build.xml
> ===================================================================
> --- build.xml   (revision 497472)
> +++ build.xml   (working copy)
> @@ -1439,7 +1439,8 @@
>            Installs Apache Ant
>
> ===================================================================
>     -->
> -  <target name="install" if="ant.install">
> +  <target name="install">
> +    <fail message="You must set the property ant.install=/some/
> install/path" unless="ant.install"/>
>       <antcall inheritAll="false" target="internal_dist">
>         <param name="dist.dir" value="${ant.install}"/>
>       </antcall>
>
Yes,
That should go into the build.xml
no other targets depend on "install" or "install-lite"
so the change should be ok.
Peter

> --
> Jack J. Woehr
> Director of Development
> Absolute Performance, Inc.
> jwoehr@absolute-performance.com
> 303-443-7000 ext. 527
>
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message