ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "EJ Ciramella" <ejcirame...@upromise.com>
Subject RE: Can't get env.HOSTNAME
Date Fri, 17 Nov 2006 19:20:38 GMT
I'm logged in and running locally. 

-----Original Message-----
From: Anderson, Rob (Global Trade) [mailto:Rob.Anderson@nike.com] 
Sent: Friday, November 17, 2006 1:44 PM
To: Ant Users List
Subject: RE: Can't get env.HOSTNAME

Are you running this locally or remotely. In other words are you logged
in to crimson-gecko.corp.upromise.com when you run "ant get-env" or are
you doing something like this...

ssh crimson-gecko.corp.upromise.com "ant get-env"

-Rob A

> -----Original Message-----
> From: EJ Ciramella [mailto:ejciramella@upromise.com] 
> Sent: Friday, November 17, 2006 8:27 AM
> To: user@ant.apache.org
> Subject: Can't get env.HOSTNAME
> 
> Hey guys, I'm trying to do something really simple - echo the 
> machine name of the machine running this particular build script.
>  
> Crazy thing is, I've seen this work well a billion times 
> over, now it's not working...
>  
> Here's what I have:
>  
> <target name="get-env">
>    <property environment="env"/>
>    <echo message="${env.HOSTNAME}"/>  <-- since it's a unix 
> box, this should work
>    <echo message="${env.NUMBER_OF_PROCESSORS}"/>
>    <echo message="${env.ANT_HOME}"/>
> </target>
> 
> I have the others in there just to see if they work, and the 
> only one that actuall echos out anything is the ant home one.
>  
> What gives?
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message