ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ron Wheeler <rwhee...@artifact-software.com>
Subject Re: Ant scripts and the Eclipse build process
Date Fri, 01 Dec 2006 01:10:26 GMT
A bit more detail might get some useful help.
An Eclipse buld is an Ant script.
Ant works fine in Eclipse but that does not solve your problem.

kindsol wrote:
> Hi All,
>
> Probably a dumb question, but I have searched and cannot find an 
> answer -- I am not sure if this is an Eclipse question or and Ant 
> question.
>
> I have a working Eclipse project that builds correctly.  I also have 
> an ant script that works from the command-line.
> I want to add the ant script as one step in my build process.  
> However, I am attempting to do this with an Eclipse "builder" and the 
> script will not run correctly.
>
What does it do or not do?
What does the script look like?


> Can anyone point me to information on how to include an ANT script as 
> part of my build process in Eclipse.
>
> Thanks for your time.
> Sorry if this is off topic.
>
> -Sol
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message