ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anderson, Rob (Global Trade)" <Rob.Ander...@nike.com>
Subject RE: Ant-WebLogic problem
Date Wed, 29 Nov 2006 17:28:25 GMT
The wlserver task is provided by BEA. I'm sure there are folk on this
list willing and able to help, but you best option is probably to
contact BEA for support.

-Rob A 

> -----Original Message-----
> From: Pieter Temmerman [mailto:pieter.temmerman@gmail.com] 
> Sent: Wednesday, November 29, 2006 8:57 AM
> To: user@ant.apache.org
> Subject: Ant-WebLogic problem
> 
> Hi Guys,
> 
> Please excuse me if this is not the proper mailing list to 
> post my message:
> 
> I am trying to connect to my WebLogic 9.2 server through Ant. 
> This is my build.xml snippet: (wlserver is a weblogic ant task)
> 
> <project name="test" default="verify">
> <target name="verify">
> <wlserver action="connect" host="127.0.0.1" domainname="wl_server"
> servername="examplesServer" port="7001" failonerror="true" timeout="5"
> username="weblogic" password="weblogic" /> </target> </project>
> 
> When I run Ant with this build.xml file I get BUILD 
> SUCCESSFUL as a result, seems fine right?
> However, if I change my server information into something 
> erronious (ie; change port, change username, ...) and execute 
> Ant, then again I get BUILD SUCCESSFUL. (even when I shutdown 
> the WebLogic server I get a positive result) This is not 
> really what I want..I want to be able to detect if the server 
> details were wrong, by trying to make a connection to it.
> 
> Any help is kindly appreciated.
> 
> Thanks in advance!
> 
> Pieter
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message