ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "EJ Ciramella" <ejcirame...@upromise.com>
Subject RE: Build successful but nothing produced
Date Fri, 20 Oct 2006 16:35:25 GMT
If you want to just type ant, set up a default in your project tag. 

-----Original Message-----
From: Tom Corcoran [mailto:Tom.Corcoran@trilogycomms.com] 
Sent: Friday, October 20, 2006 12:31 PM
To: Ant Users List
Subject: RE: Build successful but nothing produced

Thanks a lot. I was just doing an ant. Using the compile attribute now
gives me :

Could not load a dependent class
(com/sun/media/jai/codec/FileSeekableStream) for type image
Could not load a dependent class (com/jcraft/jsch/UserInfo) for type
sshexec
Could not load a dependent class (com/jcraft/jsch/UserInfo) for type scp
Could not load a dependent class (jdepend/xmlui/JDepend) for type
jdepend
Could not load a dependent class (junit/framework/Test) for type junit

That's probably a faq, will continue playing.

Thanks, Tom.

-----Original Message-----
From: EJ Ciramella [mailto:ejciramella@upromise.com] 
Sent: 20 October 2006 17:15
To: Ant Users List
Subject: RE: Build successful but nothing produced

Are you doing an "ant compile" or just an "ant"? 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message