ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Loughran <ste...@apache.org>
Subject Re: Weird Deleting Problems..
Date Thu, 14 Sep 2006 14:44:34 GMT
Antoine Levy-Lambert wrote:
> Hello Dan,
> 
> this does sound weird.
> 
> are you sure that the ant binaries that you are using now from the new network share
are the same as previously ?
> 
> is your java runtime the same as previously ?
> 
> Regards,
> 
> Antoine
> 
> -------- Original-Nachricht --------
> Datum: Thu, 14 Sep 2006 09:41:32 -0400
> Von: "Dan McFadyen" <danm@cryptocard.com>
> An: user@ant.apache.org
> Betreff: Weird Deleting Problems..
> 
>> Hello,
>>
>> I know this is probably going to be a rather odd problem but here goes...
>>
>> We have out Build Environment on a network share (Ant, Ant jars, compile
>> jars, etc) which just got replaced with a newer machine.
>>
>> Since that time the ant scripts have been failing while trying to delete
>> local files on the Build machine (the network share is mapped to another
>> drive letter on the same machine). The files being deleted are .class
>> files
>> that were just compiled, obfuscated and JARed moments before.
>>
>> I know this is probably some handle open to the file from ant which is
>> causing the delete to fail, and the only immediate difference I can see is
>> that the new network share is faster than the old one. I tried sleeping
>> the
>> delete to see if that would make a difference, but it had no effect.
>>

Possibly clock differences between shares. Is your network server in the 
same TZ and NTP server binding?

-steve

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message