ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rainer Noack" <rai...@noacks.net>
Subject RE: Class not found in taskdef
Date Sun, 20 Aug 2006 20:06:50 GMT
see below.

cheers

rainer

> -----Original Message-----
> From: Thierry Rietsch [mailto:thierry.rietsch@students.fhnw.ch] 
> Sent: Sunday, August 20, 2006 4:52 PM
> To: user@ant.apache.org
> Subject: Class not found in taskdef
> 
> 
> Hi all
> 
> I like to run the com.sun.tools.ws.WsGen tool from the 
> build.xml. For that I defined a taskdef in my build.xml:
> 
> <taskdef name="wsgen" classname="com.sun.tools.ws.WsGen">
> 	<classpath path="wsgen.classpath" />
should be:
 	<classpath refid="wsgen.classpath" />

> </taskdef>
> 
> and the related classpath:
> 
> <path id="wsgen.classpath">
> 	<pathelement location="${java.home}/lib/tools.jar" />
> 	<pathelement 
> location="${java.jaxws.home}/lib/jaxws-tools.jar" /> </path>
> 
> The java.home and java.jaxws.home properties are set.
> 
> When I try now to run ant with this build file, I get an the following
> error:
> 
> taskdef class  com.sun.tools.ws.WsGen cannot be found
> 
> On command line I could run:
> java -cp 
> /opt/java/lib/tools.jar:/home/xxx/applications/java/jaxws/lib/
> jaxws-tools.jar
> com.sun.tools.ws.WsGen
> 
> It works. From that I think I've included all necessary 
> libraries in the wsgen.classpath. It looks for me, that ant 
> is ignoring the wsgen.classpath.
> 
> Could anyone help me?
> 
> Thanks a lot
> 
> thierry
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message