ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nooreazam <nooreaz...@tarangtech.com>
Subject Running web logic server in Ant 1.6.5
Date Mon, 24 Jul 2006 14:34:07 GMT

Hi,

Iam using the following code to run the web logic server using ant.

<wlrun beahome="${BEA_HOME}"
home="${WL_HOME}"
domain="${WL_MPURSE_DOMAIN}"
name="${WL_MPURSE_SERVER}"
policy="${WL_HOME}/server/lib/weblogic.policy"
password="${WL_PASSWORD}"
jvmargs="-server -Xincgc -Xms256m -Xmx256m
-Dweblogic.ProductionModeEnabled=${WL_STARTMODE}"
>
<classpath>
<pathelement location="${FWRK_HOME}/config" />
<fileset dir="${FWRK_HOME}/3rdparty/jars">
<include name="*.jar"/>
<include name="*.zip"/>
</fileset>
<pathelement location="${WL_HOME}/server/lib/weblogic.jar" />
<fileset dir="${WL_HOME}/config/${WL_MPURSE_DOMAIN}/lib">
<include name="*.jar"/>
</fileset>
</classpath>
</wlrun>

Following are the versions --
Weblogic 7.0
J2sdk 1.3.1_06
Ant 1.6.5
os is linux-- Fedora.

When i run this one it is giving me the following error --


Error occurred during initialization of VM
Unable to load native library:
/home/nooreazamp/tools/CVS/BKP_Weblogic_TPS/bea/jdk1.3.1_06/jre/lib/i386/libjava.so:
symbol __libc_wait, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with
link time reference

When i use J2sdk 1.4, its giving --
Execution of weblogic server failed at line 67..
Following is the 67th line
jvmargs="-server -Xincgc -Xms256m -Xmx256m
-Dweblogic.ProductionModeEnabled=${WL_STARTMODE}".

Pls can any body tell, what is wrong here. Its urgent..

Regards,
Noor.
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Running-web-logic-server-in-Ant-1.6.5-tf1992698.html#a5468593
Sent from the Ant - Users forum at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message