ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Gainty" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: RE: rexec hangs
Date Wed, 21 Jun 2006 16:49:23 GMT
Bonjour/Hello-

My first instinct was to say set fork="true" but that options doesnt exist ..at least not
yet!
What is your <rexec timeout parameter set to ??

Merci/Thanks,
Martin --
*********************************************************************
This email message and any files transmitted with it contain confidential
information intended only for the person(s) to whom this email message is
addressed.  If you have received this email message in error, please notify
the sender immediately by telephone or email and destroy the original
message without making a copy.  Thank you.



----- Original Message ----- 
From: "Lu, Tao (MTO)" <Tao.Lu@mto.gov.on.ca>
To: "'Ant Users List'" <user@ant.apache.org>
Sent: Wednesday, June 21, 2006 10:26 AMWhats t
Subject: RE: RE: rexec hangs


> Sorry for the confusion. The actually ant task I was trying to execute is 
> <rexec userid="<some user>" password="<password>" server="42.142.125.60"
> command="ls"/>
> I mistakenly place "localhost" in my previous email. 
> 
> Any clue?
> Thanks in advance!
> 
> Tao
> 
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Petar Tahchiev [mailto:paranoiabla@gmail.com]
> Sent: June 21, 2006 5:50 AM
> To: Ant Users List
> Subject: Re: RE: rexec hangs
> 
> 
> On 20/06/06, Lu, Tao (MTO) <Tao.Lu@mto.gov.on.ca> wrote:
>> In command prompt, I issued "telnet 142.142.125.60 512", no error
> messages,
>> I got a blank DOS screen. I believe port 512 is already open.
>>
> 
>> Btw, if I run this locally
>> C:\>rexec 142.142.125.60 -l bob ls -l
>> It works fine.
>>
>> Thanks
>> Tao
>>
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Antoine Levy-Lambert [mailto:antoine@gmx.de]
>> Sent: June 20, 2006 6:45 PM
>> To: Ant Users List
>> Subject: Re: RE: rexec hangs
>>
>>
>> Hello Lu,
>>
>> open a command prompt, then try this command :
>>
>> telnet localhost 512
>>
>> if rexec is disabled on your computer, you will see this message :
>>
>> Connecting To localhost...Could not open connection to the host, on port
>> 512: Co
>> nnect failed
>>
>> (this is what I see on my Windows box).
>>
>>
>> Regards,
>>
>> Antoine
>>
>>
>> -------- Original-Nachricht --------
>> Datum: Tue, 20 Jun 2006 18:30:20 -0400
>> Von: "Lu, Tao (MTO)" <Tao.Lu@mto.gov.on.ca>
>> An: \'Ant Users List\' <user@ant.apache.org>
>> Betreff: RE: rexec hangs
>>
>> > I tried, but the same thing.
>> > Is there any setting required on remote server side?
>> >
>> > Thanks
>> > Tao
>> >
>> >
>> > -----Original Message-----
>> > From: kindsol [mailto:kindsol@hotpop.com]
>> > Sent: June 20, 2006 6:28 PM
>> > To: Ant Users List
>> > Subject: Re: rexec hangs
>> >
>> >
>> > did you run ant in verbose mode?
>> >
>> > ant -v
>> >
>> > And still nothing?
>> >
>> > On Jun 20, 2006, at 3:17 PM, Lu, Tao (MTO) wrote:
>> >
>> > > Hi, All,
>> > > I tried to test <rexec> task to execute some simple command on a
>> > > remote
>> > > Solaris box. Here is my task.
>> > >     <rexec userid="bob" password="pass" server="localhost"
>> > > command="ls"/>
>> > > But it hangs, by hang, I mean the ant doesn't produce any output.
>> > > The version I am using is ant 1.6.5
>> > > Any clue?
>> > >
>> > > Thanks a lot!
>> > > Tao
>> > >
>> > >>  -----Original Message-----
>> > >> From:      Lu, Tao (MTO)
>> > >> Sent:      June 20, 2006 5:57 PM
>> > >> To:        'user@ant.apache.org'
>> > >> Subject:   rexec hangs
>> > >>
>> > >> Hi, All,
>> > >>
>> > >> <rexec userid="bob" password="pass" server="localhost" command="ls"/>
>> > >>
>> > >> Why it hangs?
>> > >>
>> > >> ant 1.6.5
>> > >>
>> > >> Thanks
>> > >> Tao
>> > >
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>>
>>
> I have a question.
> 
> In your ant task you try to rexec to the localhost.
> 
> And later you "telnet" to "142.142.125.60 512", why is this?
> If the server you are trying to exec is 42.142.125.60 512 then change
> your ant task.
> 
> And if you try to exec something on the localhost then check to ensure
> localhost is properly configured in your /etc/hosts file.
> 
> -- 
> Regards, Petar!
> Karlovo, Bulgaria.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 
>
Mime
View raw message