ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "KoloSSo" <deyner.lo...@facinf.uho.edu.cu>
Subject Problems when initiating Ant
Date Fri, 17 Feb 2006 08:50:38 GMT
Hello again!!!

When I tried to initiate Ant, he does not recognize the build.xml file who is located in 
%ANT_HOME%\bin  directory. Instead, I receive the following output when i tried to initiate
Ant:

C:\ant\bin>ant
Usage: java [-options] class [args...]
           (to execute a class)
   or  java [-options] -jar jarfile [args...]
           (to execute a jar file)

where options include:
    -client       to select the "client" VM
    -server       to select the "server" VM
    -hotspot      is a synonym for the "client" VM  [deprecated]
                  The default VM is client.

    -cp <class search path of directories and zip/jar files>
    .
    .
    .
   -esa | -enablesystemassertions
               enable system assertions
   -dsa | -disablesystemassertions
               disable system assertions


The same output is launched every time I want to execute:

C:\ant\bin>ant -diagnostics
C:\ant\bin>ant -version
......

I'm using Windows XP Professional Version 2002, Ant 1.6.5 (binary version), jdk1.4.2.

I formed the Environment Variables of the following form:

ANT_HOME=c:\ant\
JAVA_HOME=C:\Program Files\JBuilderX\jdk1.4\
PATH=C:\Program Files\JBuilderX\jdk1.4\bin\ ; C:\ant\bin\

Do I miss something??

Thanks,

Deyner



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message