ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeffrey E Care <ca...@us.ibm.com>
Subject Re: Deployment to Websphere 6
Date Fri, 06 Jan 2006 16:28:41 GMT
What OS & processor arch. are you running this on?

There's nothing in the ant tasks that I know of that ties them to the IBM 
JRE, but that doesn't mean that one (or more) of the classes the tasks 
depend isn't tied to the IBM JRE. I know it's a major customer pain, but 
unless you're running on Sun or HPUX the only VM we support is the IBM VM.

I'll forward this series of notes along to our team that works on the ant 
tasks to see if they have any suggestions.

JEC
-- 
Jeffrey E. Care (carej@us.ibm.com)
WebSphere v7 Release Engineer
WebSphere Build Tooling Lead (Project Mantis)


Sam.Tandy@euroclear.com wrote on 01/06/2006 11:09:58 AM:

> Hi,
> 
> Thanks for the advice. Will try Jefferey's suggestion in a moment.
> 
> I've managed to get it working by switching the JRE that is used by the
> local Ant configuration in Eclipse to be the IBM JRE rather than Sun and
> adding the Bootstrap.jar to the CLASSPATH env variable (nasty, but just 
for
> now)
> This now works.
> 
> Therefore, is there something in the tasks supplied with WS 6 wsanttasks
> that require the IBM JRE? This was certainly not the case in WS5, when 
the
> tasks could be used with the Sun JRE.
> 
> Thanks again,
> Sam.
> 
> <Jan.Materne@rzf.fin-nrw.de> wrote on 06/01/2006 15:54:57:
> 
> > We should be able to solve that - with specialists from WebSphere
> > (Jeffrey), Eclipse (Darin) and Ant (we all) on this list :-)
> >
> > Jan
> >
> >
> > >-----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> > >Von: Jeffrey E Care [mailto:carej@us.ibm.com]
> > >Gesendet: Freitag, 6. Januar 2006 16:38
> > >An: Ant Users List
> > >Betreff: Re: AW: Deployment to Websphere 6
> > >
> > >Sam:
> > >
> > >Have you tried your deployment steps from the command-line
> > >using ws_ant?
> > >
> > >http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/wasinfo/v6r0/index.jsp
> > >?topic=/com.ibm.websphere.base.doc/info/aes/ae/rovr_antcmd.html
> > >
> > >I realize that you're using Ant 1.6.5 from Eclipse, but it
> > >would be nice to verify that your deployment steps work in the
> > >supported environment so we can try to localize the problem to
> > >just the environment.
> > >
> > >JEC
> > >--
> > >Jeffrey E. Care (carej@us.ibm.com)
> > >WebSphere v7 Release Engineer
> > >WebSphere Build Tooling Lead (Project Mantis)
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message