ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chon, Ae H" <AE.H.C...@saic.com>
Subject RE: Problems using 'mail' task, not able to attach html file
Date Tue, 03 Jan 2006 21:49:50 GMT
I removed the charset attribute and getting the following message.

    [mail] Failed to initialise MIME mail: javax/activation/DataSource
    [mail] Sending email: BUILD FAILED:  TurboPlanner 0.3.0.52
    [mail] Sent email with 1 attachment

It says it sent it with 1 attachment; but what it actually does is it
expands the contents of html as part of the email message.  This was what it
was doing before.

Any other suggestions?

-Ae Hwa
-----Original Message-----
From: user-return-53972-AE.H.CHON=saic.com@ant.apache.org
[mailto:user-return-53972-AE.H.CHON=saic.com@ant.apache.org] On Behalf Of
Ivan Ivanov
Sent: Tuesday, January 03, 2006 3:01 PM
To: Ant Users List
Subject: Re: Problems using 'mail' task, not able to attach html file

Hello,

Can you try without charset attribute?

Regards
Ivan

--- "Chon, Ae H" <AE.H.CHON@saic.com> wrote:

> All,
> 
>  
> 
> I have the following ant mail task configured.  But
> it is unable to attach
> the 'build.html' file as part of the email but
> rather expand file as part of
> the email message.
> 
>  
> 
>                   <mail mailhost= "${mail.host}" 
> 
>                               subject     = "BUILD
> FAILED" 
> 
>                               charset = "utf-8" 
> 
>                               failonerror = "false" 
> 
>                               tolist      =
> "${cm.list.address},${metrics.address}"
> 
>                               messagemimetype =
> "text/html">
> 
>                               <from address     =
> "${from.address}" />
> 
>                               <message>Build failed
> due to
> errors!

</message>
> 
>                               <fileset dir =
> "${log.build.dir}">
> 
>                                     <include name =
> "build.html"/>
> 
>                               </fileset>
> 
>                   </mail>
> 
>  
> 
> The email contents look like the following when
> sent.
> 
>  
> 
> Build failed due to errors! begin 644 build.html
> M/&AT;6P^#0H\:&5A9#X-"CQ-151!(&AT='
> M97%U:78](D-O;G1E;G0M5'EP
> M92(@8V]N=&5N=#TB=&5X="]H=&UL.R!C:&%RPT*(" @("
> @;6%R9VEN.B...
> 
>  
> 
> I cannot figure out what's going on.
> 
>  
> 
> Thanks for you help.
> 
> Ae Hwa Chon
> Configuration Manager
> SAIC
> 5113 Leesburg Pike
> Skyline 4, Suite 502
> Falls Church, VA 22041-3220
> (W)  703-824-5863
> 
>  
> 
> 



		
__________________________________________ 
Yahoo! DSL - Something to write home about. 
Just $16.99/mo. or less. 
dsl.yahoo.com 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message