ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <Jan.Mate...@rzf.fin-nrw.de>
Subject AW: AW: Deployment to Websphere 6
Date Fri, 06 Jan 2006 15:54:57 GMT
We should be able to solve that - with specialists from WebSphere (Jeffrey), Eclipse (Darin)
and Ant (we all) on this list :-) 

Jan


>-----Urspr√ľngliche Nachricht-----
>Von: Jeffrey E Care [mailto:carej@us.ibm.com] 
>Gesendet: Freitag, 6. Januar 2006 16:38
>An: Ant Users List
>Betreff: Re: AW: Deployment to Websphere 6
>
>Sam:
>
>Have you tried your deployment steps from the command-line 
>using ws_ant?
>
>http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/wasinfo/v6r0/index.jsp
>?topic=/com.ibm.websphere.base.doc/info/aes/ae/rovr_antcmd.html
>
>I realize that you're using Ant 1.6.5 from Eclipse, but it 
>would be nice to verify that your deployment steps work in the 
>supported environment so we can try to localize the problem to 
>just the environment.
>
>JEC
>--
>Jeffrey E. Care (carej@us.ibm.com)
>WebSphere v7 Release Engineer
>WebSphere Build Tooling Lead (Project Mantis)
>
>
>Sam.Tandy@euroclear.com wrote on 01/06/2006 07:40:43 AM:
>
>> Hi,
>> 
>> Yes, tried adding it like that to the ant configuration for 
>a single ant
>> configuration and also under the general Ant settings under Window |
>> Preferences | Ant.
>> 
>> Thanks though.
>> 
>> Sam.
>> 
>> 
>>  
>>              <Jan.Materne@rzf.  
>>              fin-nrw.de>  
>> To 
>>              06/01/2006 12:22          <user@ant.apache.org>  
>> cc 
>>  
>>              Please respond to Subject 
>>              "Ant Users List"          AW: Deployment to 
>Websphere 6  
>>              <user@ant.apache.  
>>                    org>  
>>  
>>  
>>  
>>  
>> 
>> 
>> 
>> 
>> >I should have also mentioned that I'm using Ant integrated
>> >into Eclipse 3.1 with the bootstrap.jar added to the Ant
>> >classpath so I think this is being done already.
>> >
>> >>>    * jars from ${user.home}/.ant/lib (unless -nouserlib is set)
>> >>>    * jars from ANT_HOME/lib
>> >
>> >Adding the jar to these does not solve the problem.
>> 
>> Have you tried adding the libs via Eclipse?
>>   Run | External Tools | External Tools... | <an Ant configuration> |
>> Classpath (tab)
>> 
>> 
>> Jan
>> 
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>> 
>> 
>> 
>> 
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>> 
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message