ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chon, Ae H" <AE.H.C...@saic.com>
Subject Failed to initialise MIME mail
Date Fri, 16 Dec 2005 22:15:11 GMT
All,

 

Following is the mail task setting...and I'm getting a "Failed to initialize
MIME mail" error message.  Don't really know what's going on.

 

            <mail mailhost= "${mail.host}" 

                  subject     = "BUILD FAILED:  ${product.name}
${major.ver}.${minor.ver}.${patch}.${build.num}" 

                  charset = "utf-8" 

                  failonerror = "false" 

                  tolist      = "${cm.list.address},${metrics.address}"

                  messagemimetype = "text/html">

                  <from address     = "${from.address}" />

                  <message>Build failed due to errors!&#10;&#10;View
attached log file for details.  (Also look for a separate email that
contains details of the error.)</message>

                  <fileset dir = "${log.build.dir}">

                        <include name = "build.html"/>

                  </fileset>

            </mail>

 

And the contents of my mail looks like this...

 

Build failed due to errors! View attached log file for details. (Also look
for a separate email that contains details of the error.) begin 644
build.html M/&AT;6P^#0H\:&5A9#X-"CQ-151!(&AT=' M97%U:78](D-O;G1E;G0M5'EP
M92(@8V]N=&5N=#TB=&5X="]H=&UL.R!C:&%RPT*(" @(" @;6%R9VEN.B...

Ae Hwa Chon
Configuration Manager
SAIC
5113 Leesburg Pike
Skyline 4, Suite 502
Falls Church, VA 22041-3220
(W)  703-824-5863

 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message