ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From li...@bitfaeule.net
Subject AW: p4 submit problems
Date Wed, 07 Dec 2005 14:26:49 GMT
fyi: I'm using Ant 1.6.5
>
>Hi everybody,
>
>I have a problem with p4submit-tasks that occasionally don't terminate on 
>WinXP. In that case i have the actual submit is fully processed by the server, 
>but the p4-client "p4.exe" never returns as if it was waiting for some Input 
>from the server.  This problem coincides with somer P4-server-performance 
>degradation which suggest that the issue is related to timing problem. The 
>problem effects the stibility of a CruiseControl continuous integration 
>buildloop, which makes the problem pretty bad.
>
>Has anyone had similar problems, or even know a solution?
>
>Thx.
>
>Jacques
>
>
>I had a similar problem before when I was not using the antscript-attribute in 
>my cruisecontrol-config but that is now longer the case. I'm using the eclipse 
>antrunner to execute my builds. This has  been working very stable for a long 
>time. No changes were applied.
> 
>Everything runs fine on Mac.
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message