ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt Benson <gudnabr...@yahoo.com>
Subject Re: ant not recognizing command line argument
Date Thu, 01 Dec 2005 16:32:17 GMT
Are you the first owner of this box?  I would
thoroughly investigate the possibility that the ant
you installed is not the ant that is being called. 
Try using full paths when you run ant for a quick
check; i.e. D:\programme\ant\bin\ant.bat ....

HTH,
Matt

--- Safak Ökmen <oekmen@in.tum.de> wrote:

> Here is another sample:
> 
> __________
> D:\programme\ant\bin>ant -debug clean
> Buildfile: build.xml
> 
> one:
> 
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 1 second
> D:\programme\ant\bin>vim build.xml
> 
> D:\programme\ant\bin>ant -debug
> Buildfile: build.xml
> 
> one:
> 
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 0 seconds
> D:\programme\ant\bin>ant clean -debug
> Buildfile: build.xml
> 
> one:
> 
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 0 seconds
> D:\programme\ant\bin>ant clean
> Buildfile: build.xml
> 
> one:
> 
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 0 seconds
> D:\programme\ant\bin>ant hello
> Buildfile: build.xml
> 
> one:
> 
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 0 seconds
> D:\programme\ant\bin>
> 
> __________
> 
> 
> I have rebooted my windows. This was not the
> problem. I don't know. I 
> reinstalled ant, too.
> 
> Safak.
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Jan.Materne@rzf.fin-nrw.de wrote:
> > I tried you buildfile from [1] - commented only
> the jflex-taskdef out
> > - and
> > that worked for me.
> > But your output [2] doesnt seem to fit to your
> buildfile.
> >
> > On your machine the execution order was
> > "init,copygen,classes,shared,javadoc,all"
> > but called was "ant clean" - never have seen that
> before.
> >
> > So again, what does -debug say?
> >
> >
> > Jan
> >
> >
> > [1] http://phpfi.com/89578
> > [2] http://home.in.tum.de/~oekmen/antFailure.JPG
> >
> >
> >
>
---8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<----
> > C:\TEMP\ant-test6>ant init
> > Buildfile: build.xml
> >
> > init:
> >     [mkdir] Created dir: C:\TEMP\ant-test6\bin
> >     [mkdir] Created dir: C:\TEMP\ant-test6\dist
> >     [mkdir] Created dir: C:\TEMP\ant-test6\etc
> >     [mkdir] Created dir: C:\TEMP\ant-test6\java
> >     [mkdir] Created dir: C:\TEMP\ant-test6\docs
> >
> > BUILD SUCCESSFUL
> > Total time: 0 seconds
> > C:\TEMP\ant-test6>ant clean
> > Buildfile: build.xml
> >
> > clean:
> >    [delete] Deleting directory
> C:\TEMP\ant-test6\bin
> >    [delete] Deleting directory
> C:\TEMP\ant-test6\dist
> >    [delete] Deleting directory
> C:\TEMP\ant-test6\etc
> >    [delete] Deleting directory
> C:\TEMP\ant-test6\java
> >    [delete] Deleting directory
> C:\TEMP\ant-test6\docs
> >
> > BUILD SUCCESSFUL
> > Total time: 0 seconds
> > C:\TEMP\ant-test6>ant clean
> > Buildfile: build.xml
> >
> > clean:
> >
> > BUILD SUCCESSFUL
> > Total time: 0 seconds
> >
>
---8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<-------8-<----
> >
> >
> >> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> >> Von: Safak Ökmen [mailto:oekmen@in.tum.de]
> >> Gesendet: Mittwoch, 30. November 2005 20:50
> >> An: Ant Users List
> >> Betreff: Re: ant not recognizing command line
> argument
> >>
> >> Hi!
> >>
> >> I'm sorry.
> >> Here I have uploaded it on my webpage:
> >> http://home.in.tum.de/~oekmen/antFailure.JPG
> >>
> >> Safak.
> >>
> >> Ivan Ivanov wrote:
> >>> Hello,
> >>>
> >>> I am sorry. I am willing to help, morever it
> seems an easy
> >> issue, but
> >>> your attachment is stripped off. If you want to
> receive some help,
> >>> sent the build log inline of the message.
> >>>
> >>> Regards
> >>> Ivan
> >>>
> >>> --- Safak �kmen <oekmen@in.tum.de> wrote:
> >>>
> >>>> I start it with just
> >>>> ant (the output should be like on the jpeg) or
> ant clean
> >> (the output
> >>>> on the jpeg is false for the target clean)
> >>>>
> >>>> on command line. See jpeg.
> >>>>
> >>>> Safak.
> >>>>
> >>>> Ivan Ivanov wrote:
> >>>>> Hello,
> >>>>>
> >>>>> How do you start this build file. Please post
> the exact
> >> command with
> >>>>> which you start it, as well as
> >>>> the
> >>>>> output.
> >>>>>
> >>>>> Regards
> >>>>> Ivan
> >>>>>
> >>>>> --- Safak �kmen <oekmen@in.tum.de> wrote:
> >>>>>
> >>>>>> Here is the buildfile:
> >>>>>>
> >>>>>> http://phpfi.com/89578
> >>>>>>
> >>>>>> Safak.
> >>>>>>
> >>>>>> Karr, David wrote:
> >>>>>>> We'd have to see your build file.  I'm
> guessing your "clean"
> >>>>>>> target has a dependency which you didn't
> notice.
> >>>>>>>
> >>>>>>>> -----Original Message-----
> >>>>>>>> From: Safak �kmen
> [mailto:oekmen@in.tum.de]
> >>>>>>>> Sent: Wednesday, November 30, 2005 10:59 AM
> >>>>>>>> To: user@ant.apache.org
> >>>>>>>> Subject: ant not recognizing command line
> >>>>>> argument
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>
> 
=== message truncated ===



	
		
__________________________________ 
Yahoo! Mail - PC Magazine Editors' Choice 2005 
http://mail.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message