ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Silberman, Michael" <msilb...@Covad.COM>
Subject RE: Ant fails to delete jars under "lib"
Date Tue, 01 Nov 2005 20:48:48 GMT
http://ant.apache.org/faq.html#defaultexcludes should help.
You need to switch off the default exclusions, and it will work:

<delete>
  <fileset dir="${build.src}" includes="**/vssver.scc"
           defaultexcludes="no"/>
</delete>

-----Original Message-----
From: Silberman, Michael [mailto:msilberm@Covad.COM] 
Sent: Tuesday, November 01, 2005 12:45 PM
To: Ant Users List
Subject: RE: Ant fails to delete jars under "lib"


You would need to tell it to ignore the default excludes.

-----Original Message-----
From: Erin Gu [mailto:egu@noteworthyms.com] 
Sent: Tuesday, November 01, 2005 10:28 AM
To: Ant Users List
Subject: RE: Ant fails to delete jars under "lib"


I just found this:
http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28046

It might be Ant who automatically added "./lib" to its CLASSPATH, so the
jars can't be deleted?

Erin


>-----Original Message-----
>From: Jeffrey E Care [mailto:carej@us.ibm.com]
>Sent: Tuesday, November 01, 2005 11:41 AM
>To: Ant Users List
>Subject: Re: Ant fails to delete jars under "lib"
>
>
>Perhaps some process was using that JAR at the time you attempted to
>delete it?
>
>--
>Jeffrey E. Care (carej@us.ibm.com)
>WebSphere v7 Release Engineer
>WebSphere Build Tooling Lead (Project Mantis)
>
>
>"Erin Gu" <egu@noteworthyms.com> wrote on 11/01/2005 11:28:46 AM:
>
>> Hi, I try to use <delete dir="lib"/> to delete a group of jars, then
>> I
>got
>> an error:
>>
>> test:
>>    [delete] Deleting: C:\sysbuild\ccc\NW-RI\Ped\2.0\dev\lib\erin.jar
>>
>> BUILD FAILED
>> C:\sysbuild\ccc\NW-RI\Ped\2.0\dev\build-portal.xml:13: Unable to
>> delete
>file
>> C:\sysbuild\ccc\NW-RI\Ped\2.0\dev\lib\erin.jar
>>
>> The I changed the dir name from "lib" to something else, it is ok.
>>
>> test:
>>    [delete] Deleting: C:\sysbuild\ccc\NW-RI\Ped\2.0\dev\lib1\erin.jar
>> BUILD SUCCESSFUL
>>
>>
>> I am using Ant 1.6.1. Is this a known Ant bug? Any workaround? Thanks

>> in advance.
>>
>> Erin
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message